Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Juha Jokela: ”Uskallan ehdottomasti suositella Rakennustapsan palveluja muille yrityksille”

Tammelan Tasorakennus Oy tekee saneeraustöitä ja uudisrakennuskohteita Etelä-Suomessa. Yrityksen ydinosaamista ovat sairaalat ja niissä tehtävät remontit. Kohteissa tehdään vaativia timanttiporauksia sekä -sahauksia, ja jo 15 vuoden ajan Tammelan Tasorakennus on töiden alihankinnassa turvautunut Rakennustapsa Oy:hyn.

Sairaalarakentamisessa ja -remontoinnissa tärkeintä ei ole hinta, vaan laatu. Yritykseltä täytyy löytyä ymmärrystä siitä, miten asioita tehdään.

– Yleensä saamme työmaillemme tutut Rakennustapsan työntekijät. He tietävät, miten sairaalatiloissa pitää käyttäytyä – siisteys, melu ja aikataulut tulee ottaa huomioon hyvin tarkkaan, kertoo Tammelan Tasorakennuksen toimitusjohtaja Juha Jokela.

Apua myös hyvin lyhyellä varoitusajalla

“Viidentoista vuoden aikana Rakennustapsan työntekijä ei ole kertaakaan jättänyt saapumatta työmaalle”

Jokela tietää, että rakennusalalla sovitut asiat eivät välttämättä pidä. Alihankkijalta tilattu työntekijä saattaa olla väärän alan osaaja tai jättää jopa kokonaan saapumatta paikalle. Rakennustapsan kanssa sovitut asiat ovat pitäneet aina.

– Sairaalakohteita rakentaessa ja remontoidessa on olemassa tietyt aikataulut, jolloin voi tehdä jonkin reiän tai sahauksen, joten alihankkijan täytyy olla sovittuun aikaan paikalla. Viidentoista vuoden aikana Rakennustapsan työntekijä ei ole kertaakaan jättänyt saapumatta työmaalle, Jokela toteaa.

Kiitosta saa myös Rakennustapsan valmius toimittaa palveluja tarvittaessa hyvin lyhyellä varoitusajalla. Yksi puhelinsoitto työnjohtajalle riittää.

– Välillä tulee sellaisia tilanteita, että esimerkiksi jonkin reiän täytyy olla valmis kahden tunnin päästä. Rakennustapsa on hoitanut tällaiset kiireelliset työt hienosti, Jokela kertoo.

Luotettavaa, nopeaa ja siistiä työtä

“Minulla on yli 20 vuoden kokemus tältä alalta ja voin sanoa, ettei meidän tarvitse miettiä mistä palvelut tilataan, koska yhteistyö toimii Rakennustapsan kanssa niin saumattomasti”

Erityisen tyytyväinen Jokela on ollut Rakennustapsan luotettavuuteen, nopeuteen sekä siisteyteen. Kun rakennustöitä tehdään yleisissä tiloissa ihmisten keskellä, korostuu muiden ihmisten huomioiminen, ja siihen koko yritysten välinen yhteistyö on kulminoitunut.

– Minulla on yli 20 vuoden kokemus tältä alalta ja voin sanoa, ettei meidän tarvitse miettiä mistä palvelut tilataan, koska yhteistyö toimii Rakennustapsan kanssa niin saumattomasti, Jokela kehuu.

– Olen suositellut ja uskallan ehdottomasti suositella myös jatkossa Rakennustapsaa muille yrityksille. Luotan siihen ammattitaitoon ja tyyliin, millä yritys toimii, enkä ole saanut suositteluistani kertaakaan negatiivista palautetta, hän sanoo lopuksi.

Rakennustapsa on 1978 perustettu timanttiporaukseen ja timanttisahaukseen erikoistunut yritys. Rakennustapsa tekee timanttitöitä monipuolisesti kaiken kokoisiin tarpeisiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi