Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Nopeaa ja luotettavaa palvelua tiukallakin aikataululla

Pääkaupunkiseudulla toimiva Ginola Oy tekee monipuolisesti erilaisia rakennusalan töitä uudisrakennus- ja saneeraustöistä sisäilma- sekä maanrakennustöihin. Rakennustapsa on Ginolan pitkäaikainen yhteistyökumppani ja vastaa työmaiden tarvittavista timanttiporaus- ja sahaustöistä.

Ginolan pääasiallisia asiakkaita ovat muun muassa pääkaupunkiseudun isot virastotalot. Virastotaloihin tehtävät sopimustyöt voivat olla kestoltaan usein hyvinkin pitkiä työmaita, jopa vuoden mittaisia. Ginolan työmaat ovat myös sellaisia, jotka vaativat työntekijöiltä turvallisuusselvityksen.

“Tämä helpottaa työntekoa, työn sujuvuutta ja työn nopeutta. Me saamme sen, mitä tilaamme. Molemmat osapuolet tietävät, mitä tekevät.”

– Rakennustapsa on tehnyt Ginolan kanssa yhteistyötä 2000-luvun alusta lähtien timanttiporaus- ja timanttisahaustöissä. Joku aikoinaan suositteli meille Rakennustapsaa ja sen jälkeen aloimme käyttää heitä. He ovat meidän pitkäaikainen kumppanimme ja hinta-laatusuhde on kohdalleen osuva, kertoo Ginola Oy:n toimitusjohtaja Timo Peltonen.

– Työkohteemme ovat sellaisia, joissa henkilöstön pitää tehdä aina turvallisuusselvitys. Selvityksen tekeminen saattaa kestää kahdesta viikosta kuuteen viikkoon. Sen vuoksi emme saa nopeaa palvelua oikeastaan keltään muulta kuin Rakennustapsalta, koska heidän henkilökuntansa on valmiiksi turvallisuusselvitetty. Tämä on meille aikamoinen etu, Peltonen sanoo.

”Rakennustapsalta olemme aina saaneet työntekijän seuraavaksi aamuksi tekemään timanttityöt”

Peltosen mukaan yhteistyö Rakennustapsan kanssa on toiminut moitteettomasti. Tilaukset tulevat usein hyvinkin nopealla aikataululla, mutta Peltonen kokee, että Rakennustapsa on pystynyt juuri turvallisuusselvitysten ansiosta toimimaan nopeasti. Töihin päästään käsiksi heti.

– Tilaus saattaa tulla meille itsellemmekin hyvin tiukalla aikataululla. Esimerkiksi niin, että tänään tilataan ja huomenna aamusta tarvitaan joko timanttiporaajaa tai -sahaajaa paikalle. Rakennustapsalta olemme aina saaneet työntekijän seuraavaksi aamuksi tekemään timanttityöt, Peltonen kiteyttää.

– Kohteet ovat sellaisia, että jos sovitaan jokin aika, milloin timanttityön saa tehdä, niin siitä päivämäärästä ja kellonajasta täytyy pitää kiinni. Se on erittäin tärkeää, koska muuten aiheutuu ongelmia ja työtä täytyy siirtää taas jollekin toiselle päivälle, Peltonen jatkaa.

”Työn jälki on ollut erinomaista”

Rakennustapsan kanssa työskentelyä Peltonen kuvailee erittäin helpoksi. Pitkän yhteistyön ansiosta molemmat osapuolet tuntevat toisensa. Työkohteet ovat tulleet tutuksi Rakennustapsan työntekijöille ja he tietävät, mitä heiltä odotetaan.

– Tämä helpottaa työntekoa, työn sujuvuutta ja työn nopeutta. Me saamme sen, mitä tilaamme. Molemmat osapuolet tietävät, mitä tekevät. Toistemme tunteminen sekä luotettavuus ovat täysin koko yhteistyön ydin, Peltonen painottaa.

– Työn jälki on ollut erinomaista ja paikat siivotaan aina työnteon jälkeen. Olen erittäin tyytyväinen. Voin suositella Rakennustapsaa sen kokemuksen perusteella, mitä minulla on. Heillä on erittäin nopea palvelu, hinta on melko edullinen ja asiat toimivat niin kuin pitääkin, Peltonen päättää.

Rakennustapsa on 1978 perustettu timanttiporaukseen ja timanttisahaukseen erikoistunut yritys. Rakennustapsa tekee timanttitöitä monipuolisesti kaiken kokoisiin tarpeisiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.