Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Urakkamestarit K & K, Ari Kalliomaa: “Rakennustapsa on luotettava yhteistyökumppani”

Rakennuspalveluyritys Urakkamestarit K & K tekee peruskorjauksia, kiinteistöjen kunnossapitoa ja vuokralaismuutoksia. Työmailla tarvitaan aika ajoin tarkkoja timanttileikkauksia, jotka on teetetty alusta asti timanttiporaukseen ja -sahaukseen erikoistuneella Rakennustapsalla.

“Kyseessä on erittäin luotettava yhteistyökumppani”

– Päätoimenkuvamme on rakentaminen, ja timanttileikkaukset on ulkoistettu Rakennustapsalle. Olen ennen Urakkamestareita ollut isojen rakennusliikkeiden palveluksessa, ja Rakennustapsa on tavallaan vanha yhteistyökumppani jo yli viidentoista vuoden takaa, Urakkamestarit K & K:n toimitusjohtaja Ari Kalliomaa kertoo.

Ammattitaito mukana jokaisessa työvaiheessa

Kalliomaa on nähnyt vuosien varrella monenlaisia timanttileikkausyrityksiä, ja Rakennustapsa erottuu joukosta positiivisesti.

– Yrityksen kanssa on helppo toimia, koska aikatauluista ja sovituista asioista pidetään kiinni. Myös työn laatu on hyvää – yksittäisinä toimenpiteinä poraukset ja sahaukset ovat pieniä, mutta tärkeitä osa-alueita. Leikkaukset pitää tehdä oikea-aikaisesti ja oikein, ettei tehdä vahinkoa muulle työlle. Rakennustapsan kanssa ammattitaito on mukana jokaisessa työvaiheessa, hän toteaa.

Palvelua tarvittaessa poikkeuksellisina ajankohtina

Kommunikointi on toiminut puolin ja toisin, ja yritykset ovat löytäneet töille aina sopivat yhteiset ajat. Erityisen tyytyväinen Kalliomaa on ollut Rakennustapsan ammattimaisuuteen ja joustavuuteen. Hän suosittelisi yrityksen palveluja myös muille.

– Palvelua saa nopeasti, ja tarvittaessa poikkeuksellisiin aikoihin. Esimerkiksi toimistokohteissa timanttileikkaukset pitää tehdä ennen toimistoaikaa tai toimistoajan jälkeen. Työt on myös tehty aina kunnialla loppuun, Kalliomaa kertoo.

– Rakennustapsa on kotimainen, kasvava ja menestyvä yritys, ja voin ilman muuta suositella heidän palvelujaan myös muille, sillä kyseessä on erittäin luotettava yhteistyökumppani, hän sanoo lopuksi.

Rakennustapsa on 1978 perustettu timanttiporaukseen ja timanttisahaukseen erikoistunut yritys. Rakennustapsa tekee timanttitöitä monipuolisesti kaiken kokoisiin tarpeisiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi