Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Tuula Koskela: “Suunnittelu oli erittäin hyvää ja huolellista.”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Tuula ja Antti Koskelan kodissa toteutettiin perusteellinen keittiöremontti. Remontti eteni suunnittelusta toteutukseen nopeasti ja lopputulos on asukkaiden toiveiden mukainen. Uudistusten myötä keittiö on entistä valoisampi ja käytännöllisempi.

Jyväskyläläiset Tuula ja Antti Koskela olivat pohtineet jo parin vuoden ajan, että heidän 26 vuotta vanhan omakotitalonsa keittiö kaipaisi uutta ilmettä. Kun asia tuli ajankohtaiseksi, avuksi pyydettiin naapureiden suosituksesta Remister.

Suunnittelijana remontissa toimi Joni Karjalainen. Hyvä suunnittelija kuuntelee asiakasta, tekee esityksiä ja tukee valinnoissa. Näin toimittiin myös Tuulan ja Antin remontissa. Tuula kehuu, että suunnittelu oli erittäin hyvää ja huolellista. Koskelat saivat suunnittelijalta hyviä vinkkejä valaistukseen liittyen ja Joni oli apuna, kun Koskelat kävivät valitsemassa pintamateriaalit Remisterin myymälässä.

– Keittiön värityksestä tuli hyvä ja sopusointuinen. Kattoon laitettiin vaaleat paneelit, johon saatiin upotettua lamput.

Nopea aikataulu saa kiitosta

Koskelat purkivat vanhan keittiön itse, jonka jälkeen Remister aloitti uuden keittiön kokoamisen. Keittiöön asennettiin uudet säilytysratkaisut sekä tasot. Olohuoneen ja keittiön aiemmin erottanut vitriini korvattiin uudella, hieman korotetulla tasolla. “Nyt pystyy seurustelemaan suoraan keittiöstä olohuoneeseen”, Tuula toteaa tyytyväisenä.

Projektin aikatauluksi oli arvioitu noin 4-5 viikkoa, mutta nopean toiminnan ansiosta se valmistui kolmessa viikossa. Remister huolehti paikalle oikeaan aikaan myös sähkö- ja LVI-asentajat.

– Olemme todella tyytyväisiä aikataulutukseen ja laatuun. Täällä oli hyvät työntekijät ja asiat etenivät nopeasti.

Uusi keittiö on käytännöllinen ja valoisa

“Keittiö on nyt oikein hyvä. Tästä tuli avarampi ja vaaleat pinnat tuovat lisää valoa”

Tuulan mielestä on hyvä, että keittiössä on aiempaa enemmän säilytystilaa tavaroille: “Nyt kun saa tavarat laatikostoihin, niin tasot eivät ole täynnä tavaraa.” Tilavissa vetolaatikostoissa veitsille, haarukoille ja muille keittiötarvikkeille on omat selkeät paikkansa. Laatikostojen liu’uissa olevat hidastimet lisäävät käyttömukavuutta.

Pariskuntaa erityisesti miellyttävä asia on keittiön uusi, vaaleampi värimaailma. “Keittiö on nyt oikein hyvä. Tästä tuli avarampi ja vaaleat pinnat tuovat lisää valoa”, Tuula kertoo. Jos luonnonvalo ei riitä, keittiöön saa uuden valaistuksen ansiosta myös riittävän valon keittiötöitä varten.

Onnistuneesta lopputuloksesta Tuula ja Antti kiittävät vielä kerran suunnittelijaa: “Loistava suunnittelija. Hyvä asiantuntemus ja asiat sujuivat nopeasti.”

Tarvitsetko luotettavan ja laadukkaan toteuttajan kotisi kunnostamiseen? Haluatko tekijän, joka antaa takuun ja vastaa töistään vielä vuosienkin päästä? Tahdotko lopputuloksen, joka nostaa asuntosi arvoa ja parantaa kotisi viihtyvyyttä? Remisterin koulutettu vastuuasentaja toteuttaa elämäsi helpoimman remontin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.