Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Vakuuttava työnjälki synnytti pitkäaikaisen asiakassuhteen

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Ulla ja Antti Lindqvist asuttavat pientä omakotitaloa Lievestuoreella. Viimeisen kymmenen vuoden aikana talon sisätilat on remontoitu kokonaan uudelleen – aina Remisterin toimesta. Viimeisenä vuorossa olivat olohuone ja eteinen.

“Hinta-laatusuhde on kohdallaan. Aikataulut pitää ja tekijät tulee, kuten pitää. Homma ei seiso missään vaiheessa.” Näin Antti Lindqvist kertoo kokemuksistaan Remisterin kanssa.

“Yhdestä paikasta saatiin kaikki kerralla. Meidän ei tarvinnut erikseen huolehtia sähkö- ja putkimiehiä, vaan sieltä sai kaikki kerralla.”

Remisteriin Lindqvistit tutustuivat ensimmäisen remonttinsa yhteydessä noin kymmenen vuotta sitten. He etsivät tekijää märkätilaremontille ja huomasivat Remisterin mainoksen. Remister valikoituikin pian remonttikumppaniksi kokonaispalvelun ansiosta.

– Yhdestä paikasta saatiin kaikki kerralla. Meidän ei tarvinnut erikseen huolehtia sähkö- ja putkimiehiä, vaan sieltä sai kaikki kerralla. Kokonaispaketti ratkaisi eniten.

Onnistuneet remontit ja hyvät kokemukset saivat Lindqvistit valitsemaan Remisterin kumppanikseen remontti toisensa jälkeen. Niin myös tällä kertaa, kun vuorossa olivat olohuone ja eteinen.

– Ollut niin vakuuttavaa työtä joka kerta, ettei ole tarvinnut miettiäkään, että muualta lähtisi kyselemään. En ole ekan keikan jälkeen kysellyt muualta, vaan kääntynyt aina Remisterin puoleen.

Sama suunnittelija Remisteriltä on suunnitellut jokaisen Lindqvisteillä toteutetun remontin. Tutun suunnittelijan kanssa on helppo toimia yhteistyössä. “Joni Karjalainen on suunnitellut kaikki remontit”, Antti Lindqvist kertoo.

“Suunnittelija otti haasteen vastaan ja onnistui oikein hyvin”

Tuoreimman remontin lähtökohdat olivat selkeät. 25 vuotta vanha olohuone kärsi jo elämisen jäljistä, eikä vanha ja isokokoinen tiilitakka miellyttänyt silmää. Samalla tehtiin eteinen kuntoon ja saatiin talon remonttikierros valmiiksi.

– Olohuoneessa uusittiin lattia, katto ja seinät. Ja uusi takka. Tää oli vielä sellainen, että ei ollut Karjalaiselle tullut vastaan, että takka pitäisi suunnitella, purkaa pois ja rakentaa. Otti kuitenkin haasteen vastaan ja onnistui oikein hyvin. Lopputulos oli vähän parempikin kuin odotettiin.

“Ongelmia ei jäädä märehtimään, vaan hoidetaan alta pois”

“Ykkösjuttu on se, että aikataulu on pitänyt. Toinen on nämä takuuasiat – jos jotain tulee esiin, ne hoituvat, eivätkä jää vain sanomisen asteelle.”

Vuosien varrella Lindqvistit ovat olleet tyytyväisiä Remisterin nopeaan toimintaan niin remonttien kuin takuuasioidenkin osalta. Viimeisimmän remontin jälkeen takan muuriin tuli murtuma, joka tultiin korjaamaan kuntoon jo seuraavana päivänä.

– Ykkösjuttu on se, että aikataulu on pitänyt. Toinen on nämä takuuasiat – jos jotain tulee esiin, ne hoituvat, eivätkä jää vain sanomisen asteelle. Aina tullaan ja korjataan homma. Jopa vuoden takaisia asioita on hoidettu kuntoon.

Entistä viihtyisämpi koti

Lindqvistit viettävät paljon aikaa kotona. Vapaa-aikaan sisältyy puutarhan laittoa, puunpilkontaa ja kodin pieniä kunnostustöitä. Olohuoneen ja eteisen remontoinnit viimeistelivät remonttikierroksen, jonka tavoitteena oli tehdä kodista toimivampi ja pariskuntaa miellyttävämpi tila.

– Paras hyöty on se, että entistä paremmin viihdytään kotona. Nautitaan nätistä takasta ja kodista – tästä entistä viihtyisämmästä tilasta.

Tarvitsetko luotettavan ja laadukkaan toteuttajan kotisi kunnostamiseen? Haluatko tekijän, joka antaa takuun ja vastaa töistään vielä vuosienkin päästä? Tahdotko lopputuloksen, joka nostaa asuntosi arvoa ja parantaa kotisi viihtyvyyttä? Remisterin koulutettu vastuuasentaja toteuttaa elämäsi helpoimman remontin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.