Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Mauri Hermunen: ”Restakodin työn jälki puhuu puolestaan”

Mauri Hermunen asuu vaimonsa kanssa Salossa vuonna 1981 rakennetussa tiilitalossa. Talon tiilikatto alkoi olla korjauksen tarpeessa. Se oli käsitelty jo kerran aiemmin, mutta pesua ja maalausta ei tuolloin tehty tarpeeksi perusteellisesti. Katto- ja hormipinnoituksia tarjoava Restakoti laittoi katon kerralla kuntoon.

Restakoti pesi katon, teki kasvuston torjunta-ainekäsittelyn ja maalasi sen kahteen kertaan. Lopputulos on erinomainen.

– Tiilikaton saa aika heikkoon kuntoon, jos siitä ei huolehdi, ja nyt on tehty oikein kunnon huolehtiminen, Mauri sanoo.

“Edustajien tullessa ajattelin, että minulla on ihan tarpeeksi kokemuksia vastaavista myyjistä. Kuitenkin vakuutuin, kun he kertoivat Ormaxin kanssa tehtävästä yhteistyöstä ja viiden vuoden takuusta. Voin hyvin kuvitella, että jos Ormax on lähtenyt mukaan, on pinnoitus varmasti kestävä.”

Perusteellista ja ammattimaista työskentelyä

Mauri tutustui Restakotiin, kun yrityksen edustajat tulivat kotikäynnille. Hän oli aluksi epäileväinen, mutta vakuuttui, kun kuuli Restakodin ja kattotiilivalmistaja Ormax-Monierin välisestä yhteistyöstä. Yritykset tarjoavat yksinoikeudella Ormax Pro -tiilikattopinnoitetta viiden vuoden takuulla.

– Edustajien tullessa ajattelin, että minulla on ihan tarpeeksi kokemuksia vastaavista myyjistä. Kuitenkin vakuutuin, kun he kertoivat Ormaxin kanssa tehtävästä yhteistyöstä ja viiden vuoden takuusta. Voin hyvin kuvitella, että jos Ormax on lähtenyt mukaan, on pinnoitus varmasti kestävä, Mauri toteaa.

Työt sujuivat joutuisasti ja valmista tuli neljässä päivässä. Ensin katto pestiin perusteellisesti painepesureilla, minkä jälkeen suihkutettiin kasvuston torjunta-aine. Kuivumiseen varattiin yksi päivä, minkä jälkeen tehtiin ensimmäinen maalikerros, joka imeytyi tiilen huokosiin. Toinen maalikerros oli paksumpi, ja näin saatiin aikaan tehokas pinnoite estämään kosteuden imeytymistä.

– Työntekijät tekivät huolellista työtä ja tulivat paikalle sovittuun aikaan. Seinät ja ovet suojattiin hyvin, eikä työvaiheista jäänyt minkäänlaisia jälkiä. Asuimme koko projektin ajan kotona ilman minkäänlaisia ongelmia. Kaikki meni juuri niin kuin oli luvattu.

Lopputuloksena kestävä ja kosteutta hylkivä katto

Operaation tuloksena katto ei ime enää kosteutta samoin kuin aikaisemmin. Aiemmin tihkusateella ränneistä ei vettä liiemmin valunut, mutta nyt katto hylkii vettä hienosti. Mauri suosittelisi pinnoitusta myös muille kattoremonttia harkitseville. Aivan erityisesti siinä tapauksessa, että katto on heikkokuntoinen.

– Kun seuraa, miten paljon huonokuntoisia kattoja taloissa on, niin työtä kyllä riittää. Jos katolla on vaikkapa reilusti lunta, sen sulaessa vesi imeytyy suoraan kattoon. Kattorakenteille se on melkoinen rasite. Kattoremontin hinnalla pinnoituksen tekee kolme tai neljä kertaa, ja työ on huomattavasti nopeampaa, Mauri toteaa.

– Restakodilla on mielestäni äärimmäinen kilpailuetu Ormax-yhteistyön myötä. Talon arvo säilyy, ja mahdollisissa myyntiaikeissa asianmukaisesti pinnoitettu katto on selkeä etu. Työn jälki puhuu puolestaan, ja olenkin suositellut Restakodin palveluja myös muille, hän sanoo lopuksi.

RestaKoti Oy on yksi Suomen suurimmista katto- ja hormipinnoitusalan yrityksistä, jonka visio on olla Suomen johtava kodin kunnossapitopalveluiden tarjoaja
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.