Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Restakodin tekemä hormiremontti oli kaikin puolin onnistunut kokonaisuus

Anssi Mäkelä asuu vaimonsa kanssa Hämeenlinnassa vuonna 1964 valmistuneessa omakotitalossa. Talon hormit olivat huonossa kunnossa ja korjauksen tarpeessa. Katto- ja hormipinnoituksiin erikoistunut Restakoti teki pariskunnalle hormiremontin, ja nyt talossa on turvallista asua.

Yritys tuli pariskunnalle tutuksi, kun sen edustaja tuli kotikäynnille. Asiallinen käytös ja perinpohjaiset selvitykset vakuuttivat. Restakoti vaikutti luotettavalta yritykseltä, joten hormit päätettiin laittaa kuntoon.

“Ehdottomasti voin suositella Restakotia. Työmiehet tekivät tunnollisesti töitä, käyttäytyivät hyvin ja lopputulos on kaikin puolin onnistunut.”

– Todettiin että hormit olivat jo yli 50 vuotta vanhat, joten edustaja tuli käymään sopivaan aikaan, Anssi sanoo.

– Hormit olivat kyllä vielä toimivat, mutta kun Restakodin edustaja laittoi koepatruunan saunan pesään, huomasimme, miten savu levisi suoraan muihin hormeihin. Korjaukset oli pakko tehdä, muuten olisi voinut tulla vielä tulipalo.

Ammattitaitoista työskentelyä nopeassa aikataulussa

Remontti valmistui nopeasti. Kaksi miestä teki töitä kahtena päivänä ilman moitteen sijaa. Ensimmäisenä päivänä hormit massattiin, ja toisena päivänä massan kuivuttua tehtiin pinnoitus. Lisäksi piipulle laitettiin hattu sadesuojaksi.

– Asiallisia ja fiksuja työmiehiä, ja aikataulut pitivät täydellisesti. Sanoisin että remontti sujui 100 prosenttisen hyvin. Edustajaa, työmiehiä tai lopputulosta ei voi kuin kehua. Kaikki jäljetkin siivottiin pois, Anssi kertaa.

Suositukset myös muille

Hormien korjaus oli tärkeää, koska pariskunta aikoo asua talossa vielä joitakin vuosia. Restakodin positiivisen toiminnan myötä Anssi voisi suositella yritystä myös muille.

– Ehdottomasti voin suositella Restakotia. Työmiehet tekivät tunnollisesti töitä, käyttäytyivät hyvin ja lopputulos on kaikin puolin onnistunut, hän toteaa lopuksi.

RestaKoti Oy on yksi Suomen suurimmista katto- ja hormipinnoitusalan yrityksistä, jonka visio on olla Suomen johtava kodin kunnossapitopalveluiden tarjoaja
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.