Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Suvi Teräsniska: ”Kaikki meni juuri niin kuin oli luvattu”

Muusikko Suvi Teräsniska asuu perheineen satavuotiaassa hirsirunkoisessa omakotitalossa Oulun kupeessa. Talossa on useita tulisijoja, joita ei ollut talon eliniän aikana huollettu, ja ne aiheuttivat suoran tulipaloriskin. Hormi- ja kattopinnoituksiin erikoistunut RestaKoti kunnosti hormit, eikä enää tarvitse huolehtia palovahingoista.

RestaKoti tuli ovelle esittelemään yrityksen palveluja. Kovin pitkään remonttia ei tarvinnut harkita.

– Olimme silloin tällöin pohtineet hormien kuntoa, mutta emme kuitenkaan olleet tehneet asian suhteen mitään toimenpiteitä. Onneksi RestaKoti otti meihin itse yhteyttä ja tarjosi palvelujaan, muuten remontti olisi luultavasti edelleen tekemättä, Teräsniska sanoo.

“Tuli varma tunne siitä, että nyt ovat ammattimiehet kyseessä”

– Minua henkilökohtaisesti ei tarvinnut pelotella pinnoittamattomien hormien tulipalovaarasta. Olen omasta kodistani sen verran tarkka ja huolellinen, että haluan tehdä tällaisia parannusremontteja säännöllisesti. Olin hyvin nopeasti valmis allekirjoittamaan paperit ja sopimaan aikaa pinnoitukselle, hän jatkaa.

Häiriötöntä työskentelyä

RestaKoti kertoi rehellisesti mahdollisista riskeistä ja yrityksen tarjoamista eri pinnoitusvaihtoehdoista.

– Tapaamisesta tuli varma tunne siitä, että nyt ovat ammattimiehet kyseessä. Päädyimme valitsemaan RestaKodin ihan puhtaasti sen takia, että heidän esittelynsä oli niin vakuuttava, Teräsniska kertoo.

Remontti oli ohi yhdessä päivässä, mikä oli iso yllätys. Teräsniskan kotona on tehty runsaasti muita remontteja, ja yleensä ne ovat olleet pitkiä projekteja.

– Saimme olla normaalisti kotona, eikä remontista aiheutunut minkäänlaista häiriötä. Esikoispoikammekin nukkui vaivatta samaan aikaan päiväunia, Teräsniska toteaa.

Siistiä jälkeä sovitussa aikataulussa

Remontti sujui hienosti juuri sovitussa aikataulussa. Myös jälki oli siistiä; kaikki pienetkin reiät tilkittiin, jottei sisälle pääse tuhkaa.

“Jälkeenpäin näytti siltä, ettei täällä olisi ketään koskaan käynytkään”

– Jälkeenpäin näytti siltä, ettei täällä olisi ketään koskaan käynytkään. Olen todella tyytyväinen RestaKodin toimintaan ihan ensimmäisestä tapaamisesta siihen hetkeen, kun remontti oli valmis, ja saimme tarkastuspaperit. Kaikki meni juuri niin kuin oli luvattu, Teräsniska kiittelee.

– On aika paljon turvallisempi olo, kun hormit ovat kunnossa ja voimme huoletta käyttää tulisijoja. Meille luvattiin, että myös veto paranee, ja siltä se on tuntunutkin. Vastaavaa remonttia harkitseville suosittelisin ehdottomasti RestaKodin palveluja. Harteilta puuttuu iso huoli, kun tietää, että hormisftossa on kaikki kunnossa, Teräsniska sanoo lopuksi.

RestaKoti Oy on yksi Suomen suurimmista katto- ja hormipinnoitusalan yrityksistä, jonka visio on olla Suomen johtava kodin kunnossapitopalveluiden tarjoaja
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi