Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

“Ikinä ei olla huonolla mielellä tultu eikä huonolla mielellä lähdetty”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Pertti Holma, hänen vaimonsa sekä perheen nuorimmat pojat lähtivät Kauhajoelta viettämään kesäpäivää K-ryhmän asiakastilaisuuteen Särkänniemen huvipuistoon. Mukana oli myös perheen pojan Sakun kaveri Jasper Happonen. Vaikka väkeä oli paljon, sujui päivä silti mukavasti.

– Vaimoni sai K-ryhmältä viestin, että täällä olisi tänään kolmen tunnin yksityistilaisuus. Aina kun on joku tapahtuma ja pääsee leikkimään, niin minä ainakin olen heti mukana. Onneksi olivat nämä lapset myös yhtä lailla, Pertti naurahtaa.

Vauhdikkaat laitteet kaikkien suosiossa

“Minun lemppareitani ovat kaikki laitteet, koska kaikki menevät niin kovaa.”

Pertin mukaan Särkänniemeen on Kauhajoelta helppo saapua, eikä ajoaikaa kerry kuin parisen tuntia. Päivän aikana Pertti ja pojat kiersivät monissa eri laitteissa. Erityisiksi suosikeiksi nousivat kaikki vauhdikkaat laitteet, kuten esimerkiksi Tornado, jossa ajettiin useampi kierros. Myös uudet laitteet käytiin tietysti testaamassa.

– Lempilaitteeni on varmaankin tuo Tornado. Hyvänä kakkosena on kyllä Hype, johon nyt sain ensikosketuksen, Pertti toteaa.

– Olen sen verran lapsenmielinen, että minun on pakko päästä kokeilemaan kaikki uudet laitteet. Hyvä, että nämä pojat tulevat minun kanssani, niin ei tarvitse yksin mennä, Pertti naurahtaa.

– Minun lemppareitani ovat kaikki laitteet, koska kaikki menevät niin kovaa, Jasper sanoo.

Sujuva päivä ilman pitkiä jonoja

Asiakkaille maksuton huvipuistopäivä veti paikalle paljon väkeä. Vaikka puisto olikin täynnä, sujui päivä Pertin ja Jasperin mukaan oikein hienosti.

– Laitteiden kanssa ei ollut mitään probleemaa. Ei tarvinnut hirveästi jonottaa. Kun keli vielä on tällainen, niin sehän kruunaa kaiken, Pertti sanoo ja viittaa kohti aurinkoista ja lähes pilvetöntä taivasta.

– Tämä on hyvä paikka, Jasper kiteyttää.

– Tänne on jo monta vuotta kuljettu. Ikinä ei olla huonolla mielellä tultu eikä huonolla mielellä lähdetty, Pertti toteaa.

Särkänniemi on Tampereella sijaitseva huvipuisto, josta löytyy huvilaitteiden lisäksi Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Angry Birds Land, Pelitori, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi