Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Mia Eklund, Kesko: “Kokonaisuus on kaikin puolin oikein helppo”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Kesko järjesti Särkänniemessä K-ryhmän Parhaiden asiakkaiden asiakastilaisuuden 4.8.2018. Kolme tuntia kestänyt tapahtuma oli asiakkaille maksuton ja sen aikana koko huvipuisto kaikkine laitteineen ja aktiviteetteineen oli vain K-ryhmän asiakkaiden käytössä. Jo toista kertaa Särkänniemessä järjestetty tapahtuma on saanut asiakkailta loistavaa palautetta.

– K-Plussa palkitsee asiakkaita monin eri tavoin. Pyrimme valitsemaan sellaisia tapoja palkita asiakkaita, mitkä puhuttelisivat mahdollisimman monia ja olisivat mahdollisimman monen saatavilla. Tämä on yksi erittäin loistava tapa palkita asiakkaita, kertoo Keskon K-Digital -yksikössä avainasiakkuuspäällikkönä työskentelevä Mia Eklund.

Asiakasprofiiliin sopiva tapa palkita

Särkänniemi on K-Plussan yhteistyökumppani. Vastaava asiakastilaisuus järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2017, jolloin se sai asiakkailta erittäin hyvää palautetta. Tänäkin vuonna asiakkaat ilmoittautuivat mukaan suurella innolla, ja huvipuisto oli aurinkoisena lauantaina täynnä lapsiperheitä sekä pariskuntia.

– Tällainen huvipuistopäivä sopii erittäin hyvin parhaiden asiakkaidemme profiiliin, Eklund toteaa.

– Saimme viime vuonna paljon palautetta lapsiperheiltä. Sieltä voisi poimia sellaisen ihanan ja koskettavan palautteen, jossa eräs perhe kertoi, ettei heillä olisi ilman asiakastilaisuutta ollut mahdollisuutta osallistua tällaiseen huvituspäivään, Eklund iloitsee.

Helppo ja budjettikiitollinen konsepti

“Särkänniemeläisten kanssa on todella helppo tehdä yhteistyötä.”

Laadukas tapahtuma on Eklundin mukaan aina pitkä ja aikaa vievä prosessi, joka sitoo paljon resursseja. Särkänniemen huvipuiston valmis yksityispuisto-konsepti saa häneltä kiitosta. Tarkat ohjeet, aikataulut sekä nimetyt yhteyshenkilöt ovat valmiina. Tämä tekee tapahtuman järjestämisestä helppoa.

– Moni muukin on toteuttanut vastaavan asiakastilaisuuden hyvällä menestyksellä, kuten mekin viime vuonna. Sen perusteella rohkaistuimme järjestämään vastaavan tapahtuman tänä vuonna uudelleen, Eklund sanoo.

– Särkänniemeläisten kanssa on todella helppo tehdä yhteistyötä. Olemme saman henkisiä ja voimme luottaa toistemme lupauksiin. Aikataulut pitävät ja saamme heidät todella helposti kiinni. Kokonaisuus on kaikin puolin oikein helppo sekä budjettikiitollinen, Eklund summaa.

Särkänniemi on Tampereella sijaitseva huvipuisto, josta löytyy huvilaitteiden lisäksi Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Angry Birds Land, Pelitori, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi