Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

K-ryhmän asiakastilaisuus tarjosi uusia elämyksiä

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Salossa asuvat Maarit Tähtinen ja hänen tyttärensä Sini osallistuivat Särkänniemen huvipuistossa järjestettyyn K-ryhmän asiakastilaisuuteen. Asiakkaille ilmaisen päivän aikana äiti ja tytär testasivat erilaisia huvilaitteita ja vierailivat muun muassa Koiramäessä.

Ajatus Särkänniemeen lähtemisestä sai alkunsa K-ryhmältä tulleesta sähköpostista. Maarit tarttui tilaisuuteen ja ilmoitti itsensä ja Sinin mukaan kolmen tunnin mittaiseen tapahtumaan. Käytännön järjestelyt toimivat hänen mukaansa hyvin.

– Muutama päivä sitten tuli vielä sähköposti, missä oli tietoa kaikista tapahtuman tarjouksista. Sisään tullessa riitti, että näytti K-Plussa -korttia ja se oli sillä selvä. Kaikki on toiminut todella hienosti, Maarit kiittelee päivän alussa.

– Otimme Sinille jo rannekkeen, että saamme jatkaa sitten koko päivän, Maarit kertoo.

Koiramäki ja sen asukkaat kiinnostivat

“Tykkäämme molemmat eläimistä, joten oli mukava tämäkin paikka tulla katsomaan.”

Päivän aikana Maarit ja Sini vierailivat muun muassa Koiramäen eläinpuistossa katsomassa puistosta löytyviä kotieläimiä sekä Koiramäen hahmoja. Eläinpuistosta löytyy muun muassa lampaita, poneja, kaniineja, possuja sekä alpakoita.

– Mä tykkään eläimistä, Sini sanoo.

– Niin, tykkäämme molemmat eläimistä, joten oli mukava tämäkin paikka tulla katsomaan, Maarit jatkaa.

Odotettu vierailu

Koiramäen lisäksi Sini ja Maarit vierailivat myös esimerkiksi Akvaariossa ja Näsinneulassa. Lisäksi he aikoivat testata tietysti myös erilaisia laitteita. Yksi odotetuimmista oli Tukkijoki.

– Tämä on ihan kiva paikka. Sini ei ole koskaan aiemmin käynyt täällä ja pääsee nyt ensimmäistä kertaa tutustumaan Särkänniemeen. Hän on sitä kovin odottanut, vai mitä, Maarit kysyy Siniltä.

– Joo, Sini vastaa iloisesti.

Särkänniemi on Tampereella sijaitseva huvipuisto, josta löytyy huvilaitteiden lisäksi Koiramäen eläinpuisto, Akvaario, Angry Birds Land, Pelitori, Planetaario ja Näsinneulan näkötorni.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi