Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

“ST-Akatemia on alan paras toimija”

Azets on hyödyntänyt ST-Akatemian palveluita hyvin monipuolisesti. ST-Akatemian koulutusten ja Online-palvelun avulla Azets pitää osaamistaan jatkuvasti yllä niin, että tuleviin muutoksiin osataan aina varautua.

Azets tarjoaa asiakkailleen taloushallinnon, HR:n sekä palkanlaskennan palveluja ja ohjelmistoja.

– Haluamme olla proaktiivisia. Haluamme tietää ennakolta, mitä tapahtuu tai tulee tapahtumaan. Siten voimme kertoa asiakkaillemme muutosten vaikutukset ja osaamme itsekin varautua niihin, painottaa Azetsilla Senior Advisorina toimiva Sirpa Haavisto.

Kattava IFRS-koulutustarjonta

Haavisto on IFRS-konversioiden ja IFRS-standardien implementoinnin asiantuntija. Pitääkseen omaa osaamistaan yllä, on Haavisto osallistunut useisiin ST-Akatemian järjestämiin koulutuksiin.

– ST-Akatemialla on alan kattavin IFRS-koulutuksien tarjonta. Koulutusta on sekä aloitteleville tekijöille, jotka haluavat tutustua standardeihin, että konkareille. Esimerkiksi tällainen IFRS-Update on erittäin hyvä tapa päivittää IFRS-osaamista, Haavisto kertoo.

Online-palvelu on laajasti käytössä

“ST-Akatemia on alan paras toimija, sen voin sanoa ihan vilpittömästi. Koulutustarjonta on erittäin laajaa. Online-palvelu ja kirjallisuus ovat myös todella kattavia.”

Koulutusten lisäksi Azets käyttää paljon myös ST-Akatemian Online-palvelua. Käytännössä ST-Akatemia Online kokoaa yhteen sähköiset osaamisen kehittämisen palvelut.

– Kaikki laskennan asiantuntijamme Suomessa käyttävät Online-palvelun tilinpäätösmalleja. Malleja käytettäessä voi myös tehdä omia merkintöjä tai ladata malleja Exceliin. Palvelu on todella helppokäyttöinen, Haavisto kiittelee.

– Itse käytän palvelussa eniten IFRS-standardeja. Ne on käännetty suomeksi, joten voit lukea myös käännetyn version, Haavisto sanoo.

– ST-Akatemia on alan paras toimija, sen voin sanoa ihan vilpittömästi. Koulutustarjonta on erittäin laajaa. Online-palvelu ja kirjallisuus ovat myös todella kattavia, Haavisto summaa.

Suomen Tilintarkastajat ry:n omistama ST-Akatemia Oy tuottaa koulutus- ja julkaisupalveluja tilintarkastajille, yritysjohdolle ja talouden ammattilaisille. Ajankohtainen ja laadukas palvelutarjonta mahdollistaa osaamisen ylläpitämisen ja kehittämisen yhdessä tilinpäätöksen, kirjanpidon, verotuksen, yhtiöoikeuden ja tilintarkastuksen eturivin asiantuntijoiden kanssa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi