Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Uusinta tietoa valmiiksi pureskeltuna

Biohit Oyj on globaaleilla markkinoilla toimiva bioteknologiayhtiö. Pörssiyhtiönä Biohit noudattaa tilinpäätöstietojensa julkaisussa kansainvälistä IFRS-standardia, joka muuttuu tietyin väliajoin. Uusiin standardeihin liittyy usein myös paljon uutta tietoa, jota Biohit saa osallistumalla ST-Akatemian IFRS-koulutuksiin.

Biohitin tuotteet ja palvelut keskittyvät ruoansulatuskanavan sairauksien ja niiden riskien diagnosointiin sekä ennaltaehkäisyyn. Yhtiö on perustettu vuonna 1988 ja se on ollut pörssin päälistalla vuodesta 1999 alkaen.

– Olemme vientiyhtiö. Suurin markkina-alueemme on idässä Kiinassa, jossa GastroPanel- tuotteemme on menestynyt hyvin, kertoo Biohitin talousjohtaja Niklas Nordström.

Oikea sisältö hyvin saatavilla

“Valitsin ST-Akatemian siksi, että heillä oli hyvä saatavuus sekä oikea sisältö.”

IFRS eli International Financial Reporting Standards on kansainvälinen standardi pörssiyhtiöiden tilinpäätöstietojen julkaisuun. Suomen lainsäädännön mukaisesti jokaisen pörssiyhtiön on noudatettava sitä. Standardi muuttuu tietyin väliajoin.

– Pörssiyhtiössä regulatorinen ympäristö on valtava ja se muuttuu koko ajan. Mukana pysyminen on välillä vaikeaa. ST-Akatemian koulutukset ovat meille tapa pysyä mukana tässä muutoksessa, Nordström toteaa.

– Valitsin ST-Akatemian siksi, että heillä oli hyvä saatavuus sekä oikea sisältö.

Kouluttajat ovat hyvin ammattitaitoisia

ST-Akatemian koulutuksiin ovat Biohitilta osallistuneet pääsääntöisesti Nordström sekä yhtiön pääkirjanpitäjä. Koulutukset ovat Nordströmin mukaan olleet aina hyvin järjestettyjä ja osallistujille vaivattomia kokonaisuuksia. Sisällöt tuovat aina uusia ahaa-elämyksiä.

“Jos itselle tulee jokin vähän haastavampi kysymys eteen, niin he osaavat vastata.”

– ST-Akatemian kouluttajat ovat kulloinkin käsiteltävän aiheen tilintarkastusyhteisöjen ammattilaisia. Heillä on se paras tieto, mitä aiheesta sillä hetkellä on saatavilla. Jos itselle tulee jokin vähän haastavampi kysymys eteen, niin he osaavat vastata.

– Kouluttajat ovat hyvin ammattitaitoisia. Se on todella tärkeää, sillä aikaa on rajallisesti, eikä meillä ole aikaa huonoihin kokemuksiin, Nordström painottaa.

– Koulutuksien ylivoimainen etu on se, että oppimateriaali, jonka saat mukaan, on valmiiksi pureskeltu. Sinun ei tarvitse käyttää omaa aikaasi siihen, että ensin kasaat tiedon ja sitten opiskelet materiaalin. Senhän takia ihmiset koulutuksissa käyvät, Nordström summaa.

Suomen Tilintarkastajat ry:n omistama ST-Akatemia Oy tuottaa koulutus- ja julkaisupalveluja tilintarkastajille, yritysjohdolle ja talouden ammattilaisille. Ajankohtainen ja laadukas palvelutarjonta mahdollistaa osaamisen ylläpitämisen ja kehittämisen yhdessä tilinpäätöksen, kirjanpidon, verotuksen, yhtiöoikeuden ja tilintarkastuksen eturivin asiantuntijoiden kanssa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi