TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

ST-Akatemia tuottaa Talenomille IFRS-koulutusta

Talenomilla vuodesta 2003 erilaisissa työtehtävissä työskennellyt kirjanpidon johtava asiantuntija Arja Vasela kertoo ST-Akatemian tulleen tutuksi asiakkaiden IFRS-projektien myötä. ST-Akatemia on Vaselan mukaan ollut koulutusten järjestäjänä luotettava yhteistyökumppani, jonka palveluita Talenomilla käytetään varmasti jatkossakin

– ST-Akatemia tuli itselleni tutuksi silloin, kun meillä tuli meidän asiakkaiden osalta tämä IFRS vahvemmin esille. Tarvitsimme lisäkoulutusta ja ST-Akatemia tarjosi meille sitä, Vasela kertaa yhteistyön alkuhetkiä.

Vasela kertoo Talenomin päätyneen melko nopeasti ST-Akatemian palveluihin, sillä heillä oli kattavin valikoima Suomessa.

Etäkoulutus mahdollistaa kouluttautumisen Kehä kolmosen ulkopuolella

Vaselan ensimmäiset kouluttautumiset tapahtuivat IFRS:n parissa Helsingissä, mutta viime vuosina ST-Akatemian tarjoamiin koulutuksiin on osallistuttu myös etänä omalta toimistolta Oulusta.

– ST-Akatemialta saa linkin, josta näkee kuvan ja kuulee äänen. Pystymme esittämään kysymyksiä chat-toiminnon avulla, Vasela kiittää.

Erityiskiitosta asiakaspalvelusta ja kattavasta koulutustarjonnasta

“Olen ollut erittäin tyytyväinen heidän asiakaspalveluun, kaikkea ei voi automatisoida”

ST-Akatemian koulutuksia pystyy Vaselan mukaan hyödyntämään erittäin hyvin ja tieto koulutuksista tulee suoraan sähköpostiin.

– Saamme vinkkejä ja ajankohtaista tietoa koulutusvalikoimasta sähköpostiin tulevalla koulutuskirjeellä. Koulutuksien sisällöstä saa selville, mitä muutoksia on tulossa ja itse koulutuksissa kerrotaan, miten muutoksiin tulee varautua ja miten esittää asiat IFRS-raportoinnissa.

Vasela kertoo myös siitä, miten etäyhteydet on ST-Akatemian kanssa testattu aina etukäteen ja asiakaspalvelun näkökulmasta on saanut erittäin hyviä vinkkejä, jos jokin ei ole toiminut.

– Olen ollut erittäin tyytyväinen heidän asiakaspalveluun, kaikkea ei voi automatisoida, Vasela hymyilee. TietoAkseli on luotettava toimija ja voin suositella yhteistyötä lämpimästi.

Suomen Tilintarkastajat ry:n omistama ST-Akatemia Oy tuottaa koulutus- ja julkaisupalveluja tilintarkastajille, yritysjohdolle ja talouden ammattilaisille. Ajankohtainen ja laadukas palvelutarjonta mahdollistaa osaamisen ylläpitämisen ja kehittämisen yhdessä tilinpäätöksen, kirjanpidon, verotuksen, yhtiöoikeuden ja tilintarkastuksen eturivin asiantuntijoiden kanssa.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi