Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

“Saamme tänne ammattitaitoista porukkaa aina tarvittaessa”

Raute on puutuotetoimialan teknologia- ja palveluyritys, jonka tärkeimpiä asiakkaita ovat vaneri- ja LVL-teollisuuden toimijat. Systen sähköasentajat tulevat aina tarvittaessa avuksi Rauten sähköosastolle. Osa Systen työntekijöistä tekee töitä myös esimerkiksi ulkomailla Rauten asiakkaiden luona. Avainasemassa ovat Systen joustavuus ja ammattitaito.

– Valmistamme lähes kaikkia koneita, mitä vaneri- ja LVL-valmistuksessa tarvitaan: viilusorveja, kuivaajia, saumureita, pinkkareita, ladontakoneita ja niin edelleen, kertoo Rauten sähköosaston työnjohtaja Ville Niittynen.

– Meiltä menee paljon tavaraa Eurooppaan ja Venäjälle. Ne ovat meidän suurimmat kohteemme, Niittynen jatkaa.

Ammattitaitoisia työntekijöitä joustavasti

Kaikki vaativampi koneistus- ja kokoonpanotyö tehdään Rauten omalla toimipisteellä. Sähköosastolla tehdään tarvittavat sähköasennukset. Silloin kun osastolla on kiire ja töitä on paljon, tulevat Systen työntekijät apuun.

– Systen sähköasentajat tekevät ihan samoja töitä kuin meidän omat sähköasentajamme. He ovat mukana kokoonpanossa. Osa heistä tekee myös matkatöitä niin, että he käyvät asiakkaan luona asennusvalvontatöissä ja kasaamassa linjan asiakkaan luokse, Niittynen kertoo.

– Joustavuus on meille tärkeää – saamme tänne ammattitaitoista porukkaa aina tarvittaessa, Niittynen kiittelee.

Itsenäistä työskentelyä ja hyvää jälkeä

“Systen työntekijät osaavat tehdä töitä itsenäisesti ja tekevät hyvää jälkeä. Heidän kanssaan on helppo olla hommissa.”

Tärkeää on myös se, että vuokratyöntekijät pärjäävät työmailla itsenäisesti. Tällaisia hyviä kavereita Systeltä Niittysen mukaan myös löytyy. Turvallisuus on Rautelle merkittävä tekijä ja siitäkin Systen työntekijät pitävät huolen.

– Katsomme aika ajoin Systen johdon kanssa hieman tulevaa ja sitä, paljonko porukkaa milloinkin tarvitaan. Juttu on luistanut heidän kanssaan aina hyvin, Niittynen toteaa.

– Systen työntekijät osaavat tehdä töitä itsenäisesti ja tekevät hyvää jälkeä. Heidän kanssaan on helppo olla hommissa, Niittynen kuvailee.

Syste Oy on teollisuuden sähköasennuksiin erikoistunut palveluntarjoaja, joka tuottaa sähkö-, automaatio- ja instrumenttiasennuspalveluja automaatiota käyttävän teollisuuden tarpeisiin.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi