Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Janne Honkanen, JTJ-Team Oy: ”Laadussa ei ole moitteen sijaa”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

JTJ-Team Oy on hirvensalmelainen rakennusalan yritys, joka tarjoaa monipuolisesti erilaisia rakentamiseen ja remontointiin liittyviä palveluita. Tiimatalot ja JTJ-Team ovat tehneet yhteistyötä nyt noin neljän vuoden ajan. JTJ-Team myy ja kokoaa Tiimatalon hirsitaloja, -mökkejä, -huviloita ja -saunarakennuksia.

JTJ-Team Oy:n omistavat Janne Honkanen ja Jari Tuohimaa. Heidän lisäkseen JTJ-Team työllistää yhteensä toistakymmentä työntekijää. Yrityksen palveluihin kuuluvat erilaiset rakennuspalvelut, talo- ja mökkimyynti, kiinteistöhuolto ja piharakentaminen.

– Olemme Jarin kanssa pyörittäneet firmaa nyt neljä vuotta vuodesta 2014 alkaen. Teemme kaikenlaisia remontteja laidasta laitaan, Honkanen kertoo.

“Hinta-laatusuhde on heillä kohdillaan.”

Laadukas ja monipuolinen valikoima

Tiimatalojen ja JTJ-Teamin yhteistyö alkoi yhteisen rakennusprojektin myötä, kun JTJ-Team kasasi Tiimatalojen toimittaman tuplahirsitalon Lahteen. Materiaalien laatu sekä yhteistyön toimivuus vakuuttivat Honkasen. Hän vakuuttui niin, että päätti hankkia jopa oman talonsa materiaalit Tiimataloilta.

– Laadussa ei ole moitteen sijaa. Olemme kasanneet kaikenlaista, monen eri valmistajan materiaaleista ja tehneet vaikka millaisilla materiaaleilla. Tiimatalojen materiaalien laadussa en ole huomannut mitään moitittavaa, Honkanen kuvailee.

– Hirsistä löytyy oikeastaan ihan minkälaista itse vain haluat. On kokoa ja näköä, tuplana ja ilman, höylähirttä ja liimahirttä – ihan mitä vaan! Valinnanvaraa löytyy, siitä ei varmasti asia jää kenelläkään ostajista kiinni, Honkanen summaa.

”Hinta-laatusuhde on heillä kohdillaan”

Yhteistyö on sujunut kokonaisuutena hyvin. Toimitusaikataulut pitävät Honkasen mukaan hyvin paikkansa, ja mahdollisista muutoksista on aina ilmoitettu. Reklamoitavaa ei JTJ-Teamilla ole yhteistyön aikana Tiimatalojen suuntaan ollut.

– Erityisen hyvää Tiimataloissa on se, että heidän perusmalliensa muuttelu on aika simppeliä. Voit muuttaa huonejärjestystä ja seinien paikkaa, mikä on mielestäni todella hyvä. He eivät myy vain yhtä mökkiä, joka on samanlainen kuin kaikki muutkin, Honkanen painottaa.

– Hinta-laatusuhde on heillä kohdillaan, Honkanen toteaa.

Tiimatalot valmistaa sekä hirsitaloja että hirsimökkejä koko Suomeen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi