Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Nopeaa toimintaa alusta loppuun saakka

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Yrittäjä Pekka Hosio asuu vaimonsa kanssa Nivalassa. Pekalla ja hänen vaimollaan on kaksi hirsimökkiä sekä yksi saunarakennus, jotka on kaikki hankittu Tiimataloilta. Yhteistyö Tiimatalojen kanssa sujui jokaisen rakennuksen osalta hyvin, ja yritys saakin kiitosta nopeudestaan.

Ensimmäisen kesämökkinsä ja saunarakennuksen Pekka Hosio ja hänen vaimonsa hankkivat vuonna 2012. Tiimataloihin he törmäsivät etsiessään ja vertaillessaan erilaisia mökkimalleja. Pekka kaipasi hieman Tiimatalojen valmiista mallista poikkeavaa kokonaisuutta.

– He tekivät ehdotuksia sopivasta mallista. Päädyimme niistä yhteen, ja olin jo tekemässä kauppaa, mutta sitten tuli uusi ehdotus. Sillä reissulla tein sitten kaupan valmiista, hieman isommasta mallista. Vaimo oli minulle vihainen, kun ostin niin ison mökin. Mutta edelleen olemme naimisissa, Pekka naurahtaa.

– Myyjä johdatteli hyvin, kun sai myytyä sellaisen mallin, mihin olivat jo suunnitelmat ja piirustukset valmiina. Kaikki oli olemassa, ja he pistivät vain tehtaalle tekijälle piirustukset, että millaista hirttä tässä pätkitään. Tämä oli hyvän myyjän merkki, kun hän pystyi myymään varastotavaraa silloin, kun joku kysyi erikoisempaa, Pekka kiittelee.

Sovituista aikatauluista pidettiin kiinni

“Toimitusajat olivat pitäviä, eli materiaalit ja piirustukset tulivat aina silloin kun pitikin.”

Saunarakennus rakennettiin muutama kuukausi ensimmäisen mökin valmistumisen jälkeen. Toinen mökki rakennettiin vuonna 2016 vuokrakäyttöön. Molemmat mökit ovat kooltaan noin 70-neliöisiä sisältäen pesuhuoneet ja saunat. Tiimatalot toimitti kaikkiin rakennuksiin tarvittavat rakennusmateriaalit ja piirustukset. Pekka ja hänen kirvesmiehensä vastasivat varsinaisesta rakennustyöstä.

– Toimitusajat olivat pitäviä, eli materiaalit ja piirustukset tulivat aina silloin kun pitikin, Pekka summaa.

– Toisen mökin suunnittelussa oli sattunut yksi virhe. Tiimatalot selvitti tilanteen tyylikkäästi, ja hoiti pienet reklamaatiot joustavasti pois, Pekka kiittelee.

“Olemme tyytyväisiä kaikkiin rakennuksiin”

Pekka ja hänen vaimonsa ovat olleet tyytyväisiä valmiisiin rakennuksiin sekä Tiimatalojen
materiaalien laatuun. Myös viestintä sujui hyvin. Tiimatalojen hieman pienemmän koon ansiosta asiointi oli helppoa.

– Saimme vastaukset kysymyksiin nopeasti. Se on positiivinen asia. Jossakin isommassa yrityksissä tiedon saaminen voi kestää pidempään, Pekka sanoo.

– Olemme tyytyväisiä kaikkiin rakennuksiin. Minulla ei ole mitään valittamista Tiimatalojen toimintaan liittyen. He ovat toimineet hyvän liiketavan mukaisesti, Pekka kuvailee.

Tiimatalot valmistaa sekä hirsitaloja että hirsimökkejä koko Suomeen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.