Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Laadukkailla materiaaleilla saadaan aikaan sisäilmaongelmista vapaa koti

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Maatalouskonekorjausalan yrittäjä Ari Huhtala asuu vaimonsa, opiskelija Sini Huhtalan kanssa lokakuussa 2017 valmistuneessa hirsitalossa Kauhavalla Karjanlahden kylässä. Sisäilmaongelmille aiemmin herkistynyt pariskunta tarvitsi turvallisen kodin, ja ratkaisu löytyi hirsitalorakentamiseen erikoistuneen Tiimatalojen mallistosta.

Tiimataloihin pariskunta törmäsi hirsitaloja valmistavia yrityksiä internetistä etsiessään. Tavoitteena oli löytää hengittävä koti, jonka valmistuksessa käytettäisiin mahdollisimman luonnollisia materiaaleja.

– Kun soitimme Tiimataloille, kuulosti siltä, että heillä ymmärrettiin allergianäkemys ja tiedettiin, mitä pitää tehdä. Rakennustyyli ratkaisi – halusimme täyspuuta, koska lamellihirressä on liimaa. Myös hinta oli sopiva, Ari kertoo.

– Asiantuntemus vaikutti niin hyvältä, että päätös oli helppo tehdä nopeasti, Sini jatkaa.

Poikkeuksellista asiakaspalvelua

“Palvelu ja kanssakäyminen oli mielestäni välitöntä, ystävällistä ja luonnollista.”

Kiitosta saavat niin Tiimatalojen asiakaspalvelun kuin talon laatu. Rakentamisvaiheesta vastasi Remonttipalvelu Tammisto, joten Tiimatalojen osaksi jäi toimittaa rakennusmateriaalit sekä rakennesuunnitelmat.

– Hyvältähän tämä tuntuu. Kaikki tavarat tulivat ajallaan, laatu on ollut hyvää, eikä ole ollut kylmä, Ari toteaa.

– Palvelu ja kanssakäyminen oli mielestäni välitöntä, ystävällistä ja luonnollista. Sanoisin jopa, että poikkeuksellista asiakaspalvelua. Jotenkin se oli sellaista aitoa, Sini toteaa.

Asiantuntemus huipussaan

Erityisen tyytyväisiä Sini ja Ari ovat Tiimatalojen asiantuntijuuteen: he ymmärsivät, miten allergiaystävällinen talo rakennetaan. Tiimataloilla tiedettiin tarkkaan, minkälaisia materiaaleja ja käsittelyaineita kannattaa käyttää.

– Meillä on esimerkiksi hirsien välissä eristeenä pellavaa, ei villaa, koska villa saattaa allergisoida, Ari valottaa.

– Toivomme menestystä tällaisille kotimaisille hirsirakennuksia tekeville yrityksille, jotka tarjoavat ihmisille terveellisiä koteja. Jos haluaa rakentaa hengittävän ja turvallisen talon, niin Tiimataloilta saa asiantuntevaa palvelua sekä laadukkaat materiaalit, pariskunta sanoo lopuksi.

Tiimatalot valmistaa sekä hirsitaloja että hirsimökkejä koko Suomeen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.