Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

”Kaikki tapahtuu aidosti ja oikeasti, juuri siinä ja juuri silloin”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Robert Örthén on tullut vaimonsa sekä pariskunnan hyvän ystävän kanssa Turun Kaupunginteatteriin. Hänen mielestään teatterielämys koostuu ennen kaikkea näytelmästä, mutta myös yhdessä vietetystä ajasta. Rob pitää teatterissa erityisesti siitä, miten esityksissä on harjoittelusta huolimatta aina jotain hiomatonta.

Tuotantoyhtiössä työskentelevän Örthénin työpäivät kuluvat videoiden ja valokuvien parissa. Varsinainen teatterin vakiokävijä Rob ei ole, mutta pyrkii katsomaan ainakin yhden näytelmän vuodessa.

“Esimerkiksi lapsemme käyvät teatterissa aina, kun tilaisuus tulee, ja myös vanhempani pitävät teatterista kovasti. Etiketti on esimerkiksi oopperaa rennompi, ja mielestäni teatteriin voi tulla vapaasti sellaisena kuin on.”

– Jokaisella kerralla on jäänyt hyvä fiilis ja sellainen tunne, että pitäisi käydä useamminkin, Rob hymyilee.

– Teatterissa erityistä on se, miten kaikki tapahtuu aidosti ja oikeasti, juuri siinä ja juuri silloin. Vaikka kyseessä on näytelmä ja harjoiteltu kokonaisuus, on siinä kuitenkin jotain hiomatonta ja välitöntä. Juuri se teatterissa kiinnostaa.

Teatteri sopii kaikille, ja paikalle voi tulla omana itsenään

Robin mukaan teatterin etiketti on vuosien varrella rentoutunut, ja jokainen voi pukeutua esimerkiksi sellaisiin vaatteisiin, joissa itse kokee olonsa hyväksi. Hänen mielestään teatteri sopii kaikenikäisille.

– Esimerkiksi lapsemme käyvät teatterissa aina, kun tilaisuus tulee, ja myös vanhempani pitävät teatterista kovasti. Etiketti on esimerkiksi oopperaa rennompi, ja mielestäni teatteriin voi tulla vapaasti sellaisena kuin on, Rob toteaa lopuksi.

Turun kaupunginteatteri on Turussa toimiva ammattiteatteri, joka tarjoaa teatterielämyksiä kaikenikäisille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.