Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

”Teatterissa käynnistä jää aina todella hyvä mieli”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Ystävykset Eeva Juup ja Tuula Juslin ovat viettämässä lauantaipäivää teatterin parissa Turussa. Kiireisen arjen keskellä teatteri on ystävyksille pysähdyspaikka, jossa sielu lepää, ja mukaan saa uusia ajatuksia.

Turun kaupunginteatteri on sekä Eevalle että Tuulalle entuudestaan tuttu paikka. Taivassalossa asuva Eeva ja Kustavissa asuva Tuula kertovat käyvänsä teatterissa liian harvoin, mutta nauttivansa jokaisesta näytelmästä.

“Turun Kaupunginteatterissa on lämmin ja aurinkoinen tunnelma. Iloista puheensorinaa ja hyvää kahvia, kaikki palaset ovat kohdallaan.”

– Teatterissa kannattaa käydä usein, koska joka kerta saa itselle jotain – käynneistä jää aina todella hyvä mieli, Eeva ja Tuula toteavat yhteen ääneen.

Iloinen ja aurinkoinen tunnelma

Kaksikko lähti hakemaan teatterista piristystä ja iloista tunnelmaa kiireisen arjen vastapainoksi.

– Tännekin tultiin kyllä kauhean tohinan kanssa, ja kiireellä pitää lähteä eteenpäin, mutta nyt pysähdytään hetkeksi nauttimaan, Tuula kertoo iloisesti naurahtaen.

– Turun Kaupunginteatterissa on lämmin ja aurinkoinen tunnelma. Iloista puheensorinaa ja hyvää kahvia, kaikki palaset ovat kohdallaan, ystävykset sanovat.

Turun Kaupunginteatterin järjestelyt toimivat

Myös Turun Kaupunginteatterin järjestelyt niin ennen ja jälkeen näytelmän kuin väliajallakin saavat Eevalta ja Tuulalta hyvää palautetta. Väliaikakahvit ovat osa teatterielämystä.

–Tulimme tällä kertaa paikalle aiemmin, ja ehdimme tilata väliaikakahvit ennakkoon. Saimme jopa kivan ikkunapöydän, Eeva sanoo.

– Ei täällä mitään ongelmia ole koskaan. Kaikki toimii sukkelaan, Tuula lisää.

Lauantaipäivän näytelmäksi Eeva ja Tuula ovat valinneet Tom of Finlandin, joka kertoo kuvataiteilija Touko Laaksosen tarinan. Lopuksi kaksikko kertoo tyytyväisyyttä huokuen mielipiteensä päivän esityksestä: ”Ihan mieletön!”

Turun kaupunginteatteri on Turussa toimiva ammattiteatteri, joka tarjoaa teatterielämyksiä kaikenikäisille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.