Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Tyttöporukalla teatteriin ex tempore!

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Saija Lahti viettää säännöllisesti aikaa ystäviensä Hulda Achrenin ja Emmi Korpelaisen kanssa. He käyvät usein yhdessä lavatansseissa, minkä lisäksi viikonloppuihin kuuluu erilaisia vaihtuvia elämyksiä. Tällä kertaa aktiviteetin on valinnut syntymäpäiviään juhliva Emmi, ja porukan tie vei Turun Kaupunginteatteriin.

Turusta kotoisin oleva Saija asuu nykyisin Tampereella, mutta vierailee kotiseudullaan säännöllisesti. Turun alueen kesäteatterit ovat tuttuja paikkoja, mutta Turun Kaupunginteatterissa Saija on käymässä nyt ensimmäistä kertaa sitten lapsuusvuosien.

“Idea teatteriin lähdöstä tuli ihan ex tempore. Minulla oli eilen syntymäpäivä, ja juhlistamme samalla myös sitä. Tämä on hyvää vaihtelua aiempiin tekemisiimme.”

– Teatteri on paljon eläväisempää verrattuna elokuviin. Täällä ei tarvitse olla hissun kissun, vaan saa nauraa ja olla ihan oma itsensä, Saija kertoo iloisena.

Syntymäpäiviä juhlistamassa

Saija lähti ystävineen teatteriin ilman suurempia suunnitteluja. Turun Kaupunginteatterin ohjelmistosta he valitsivat Tom of Finlandin lauantaipäivän näytöksen.

– Idea teatteriin lähdöstä tuli ihan ex tempore. Olin tosin kuullut, että tämä näytelmä on tulossa ohjelmistoon. Minulla oli eilen syntymäpäivä, ja juhlistamme samalla myös sitä. Tämä on hyvää vaihtelua aiempiin tekemisiimme, teatteri-idean keksinyt Emmi kertoo.

Tunnelma säilyy myös teatterin jälkeen

Saija pitää erilaisista kulttuurielämyksistä, ja kertoo erityisesti teatterin tunnelman vetoavan. Hän suosittelisi näyttämötaiteen piristävää vaikutusta myös muille erilaisia vapaa-ajanviettotapoja pohtiville.

– Teatterissa tunnelma tarttuu, ja jälkeenpäin puheenaihetta riittää, hän toteaa lopuksi.

Turun kaupunginteatteri on Turussa toimiva ammattiteatteri, joka tarjoaa teatterielämyksiä kaikenikäisille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.