Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Asiakkaasta ja asiakkaan tarpeista kiinnostunut energiapalveluyhtiö

Jyväskyläläinen Yöpuu Yhtiö on yhtä kuin kaksi hienoa hotellia sekä ravintolaa aivan Jyväskylän ydinkeskustassa, minkä lisäksi yhtiö myös vuokraa kokoustiloja. Energia on majoitus- ja ravitsemispalveluissa merkittävä kuluerä, joten sähkönhankintaa optimoimalla on mahdollista säästää huomattavia summia rahaa. Tässä Yöpuu Yhtiö luottaa Väreen ammattitaitoon.

Yöpuu Yhtiö vastaa sekä hotelli Yöpuun että hotelli Verson toiminnasta. Molempien hotellien yhteydessä sijaitsevat myös ravintolat. Yöpuun tiloissa toimii yhdeksi Suomen parhaaksi ravintolaksikin valittu ravintola Pöllöwaari ja Verson tiloissa puolestaan Verso Baari & Keittiö. Kokoustiloja on hotellirakennuksissa yhteensä yhdeksän. Isoimpiin kokoustiloihin mahtuu jopa yli 200 vierasta.

Väre ja Yöpuu Yhtiö ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2018 alkaen. Yhteissalkkusopimus, jolla sähköön liittyvää hintariskiä hallitaan hinnankiinnitysten hajauttamisella, on ollut voimassa vuoden 2020 alusta lähtien.

– Väre huolehtii, että sähköllä on aina kohdallaan oleva markkinahinta, eikä meidän tarvitse itse vertailla eri toimittajien hintoja, Yöpuu Yhtiön yrittäjä Ari Pärnänen tiivistää.

Väreen valinnassa vakuutti erityisesti Yöpuu Yhtiön kanssa yksiin käyvät arvot.

– Yöpuun arvoihin kuuluvat muun muassa paikallisuus sekä halu uudistua. Väreelle nämä arvot ovat kokemusteni perusteella myös tärkeitä, Pärnänen kertoo.

Uusiutuvaa sähköä sopuhintaan

“Me ostamme pelkästään vihreää, sataprosenttisesti uusiutuvaa sähköä, joka on ollut hinnaltaan erittäin kohdallaan.”

Paikallisuuden ja uudistumiskyvyn lisäksi Pärnäsen vakuutti mahdollisuus hankkia sähkö Väreen kautta ekologisesti, mutta ilman kohtuutonta lisämaksua.

– Me ostamme pelkästään vihreää, sataprosenttisesti uusiutuvaa sähköä, joka on ollut hinnaltaan erittäin kohdallaan, Pärnänen toteaa.

Muihin yhtiöihin verraten Väre on vaikuttanut alusta alkaen erilaiselta sähköntoimittajalta.

– Minulle ostajana on jäänyt sellainen vaikutelma, että he ovat oikeasti kiinnostuneita sopimuksestamme. He olivat halukkaita tarjoamaan erilaisia vaihtoehtoja, ja jos ostajalle jää käsitys, että myyjäosapuoli on asiakkaasta kiinnostunut, niin silloinhan kauppa on jo paljon lähempänä, Pärnänen sanoo lopuksi.

Väre on sähkönmyyntiin keskittyvä, uudenlainen ja valtakunnallinen energiapalveluyhtiö. Väre syntyi, kun Savon Voima Oj, Jyväskylän Energia Oy, Kuopion Energia Oy ja Lappeenrannan Energia Oy yhdistivät voimansa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi