Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Avainturva on opiskelijalle erinomainen etu

Kun Anna-Maria Hollo ja hänen miehensä muuttivat uuteen asuntoonsa Kuopiossa, oli heidän löydettävä itselleen parhaiten sopiva sähköyhtiö. Väreen valintaan vaikuttivat kilpailukykyisen hinnan lisäksi saatavilla oleva vihreä sähkö ja kuluttaja-asiakkaille kuuluva Avainturva-etu.

Avainturva on maksuton asiakasetu, joka korvaa Väreen kuluttaja-asiakkaille avainten unohtumisesta tai katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500 euroon asti ilman omavastuuta.

– Olen välillä sellainen, että saatan vahingossa unohtaa avaimet sisälle. Olimme tuossa yhtenä päivänä mieheni kanssa tuossa Kuopion keskustassa kahvilassa, kun hän kysyi, että olihan sinulla avaimet. Eihän minulla niitä ollut, Anna-Maria naurahtaa.

– Sitten piti lähteä soittamaan huoltoyhtiöön. Oven avauksen jälkeen lähetimme kuitin eteenpäin ja jonkin ajan kuluttua saimme korvauksen takaisin itsellemme. Etenkin näin opiskellessa tämä on tosi hyvä etu, Anna-Maria painottaa.

Väpin avulla sähkönkulutusta on helppo seurata

Avainturvan lisäksi toinen mainitsemisen arvoinen asia on Anna-Marian mielestä Väreen mobiilisovellus Väppi. Väpin kautta hän pystyy helposti seuraamaan omaa sähkönkulutustaan ja sähkön hintaa. Jos jossakin haluaa säästää, pystyy sovelluksesta tarkistamaan, missä kohtaa säästöä voisi helpoiten syntyä.

– Sovellus on visuaaliselta ilmeeltään toimiva ja asiakkaalle helppokäyttöinen. Jos jokin asia on epäselvä tai haluaa tarkistaa jotakin, niin asian löytää helposti, Anna-Maria toteaa.

– Väppi on nykyaikainen ja todella helppokäyttöinen. Asiakaspalvelussa ei ole mitään moitittavaa. Sekin on ollut minulle aina todella tärkeää – vaikka kaikki muu toimisi, mutta asiakaspalvelu ei olisi asiakaslähtöistä, niin en valitsisi kyseistä yritystä. Tämäkin on Väreellä kohdillaan, joten suosittelen, Anna-Maria summaa

Väre on sähkönmyyntiin keskittyvä, uudenlainen ja valtakunnallinen energiapalveluyhtiö. Väre syntyi, kun Savon Voima Oj, Jyväskylän Energia Oy, Kuopion Energia Oy ja Lappeenrannan Energia Oy yhdistivät voimansa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi