Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

“Kaikki muutkin varmasti toivovat, että tällaisia tempauksia olisi enemmänkin”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Alavieskassa asuva Timo on ottanut osaa useampiin Vestian järjestämiin hyötyjätetempauksiin. Hän kokee, että vastaavia tapahtumia saisi olla enemmänkin, koska niiden avulla ihmiset aktivoituvat tuomaan turhia tavaroitaan kierrätykseen.

Vestian hyötyjätetempaus järjestettiin Alavieskan S-marketin pihassa 5.9.2018. Tapahtuman aikana ihmiset saivat tuoda keräykseen maksutta kodinkoneet, sähkölaitteet, metallia sekä vaarallista jätettä. Muista jätteistä veloitettiin hyötyjäteasemahinnaston mukainen maksu.

– Katsoin, että tännehän saa tuoda melkein kaikkea jätettä ¬- metallit, puut ja mitä kaikkea talousjätettä sitä sitten tuleekaan. Ei kuitenkaan mitään sellaista, mitä voi laittaa tavalliseen roskikseen, Timo kertoo.

Vastaavia tempauksia saisi olla enemmänkin

“On mielestäni todella hyvä asia, että tällaisia järjestetään.”

Tällä kertaa Timo toi kierrätykseen vanhan lumikolan, metallijätettä sekä hieman muuta jätettä. Kuljetus kaupan pihaan onnistui kätevästi auton peräkontissa.

– Olen ollut mukana muinakin vuosina. On mielestäni todella hyvä asia, että tällaisia järjestetään, Timo toteaa.

– Kävin täällä viimeksi keväällä, kun tempaus järjestettiin. Kyllä sitä näkyy aina kertyvän kaikenlaista. Se on hyvä, että ihmiset pääsevät turhista tavaroistaan eroon, Timo sanoo.

“Vestian kanssa on tämä homma toiminut hyvin”

Hyötyjätetempaus veti paikalle hyvin väkeä. Osansa teki varmasti myös makkara- ja kahvitarjoilu. Tärkeintä on kuitenkin se, että ihmiset pääsivät eroon turhista tavaroistaan ja ne saatiin kierrätykseen.

– Kaikki muutkin varmasti toivovat, että tällaisia tempauksia olisi enemmänkin. Niin kuin näkyy, niin kyllähän tänne tuodaan tavaraa.

– Vestian kanssa on tämä homma toiminut hyvin, Timo kiteyttää.

Vestia Oy on alueellinen jätehuoltoyhtiö, jonka omistavat yhtiön toimialueen kunnat. Vestia toimii Pohjois-Pohjanmaalla yhteensä 16 kunnan alueella ja hoitaa jätehuollon järjestämisen käytännön tehtävät.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi