Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Positiivista mielikuvaa kierrätykseen

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Alavieskassa asuva Tero toi Vestian hyötyjätetempaukseen akkuja sekä metallijätettä. Terolle on tärkeää, että sellaisenaan käyttökelvoton tai turha tavara saadaan kierrätykseen sekä mahdollisuuksien mukaan myös uudelleen hyötykäyttöön.

Vestian hyötyjätetempaus järjestettiin Alavieskan S-marketin pihassa 5.9.2018. Tapahtuman aikana ihmiset saivat tuoda keräykseen maksutta kodinkoneet, sähkölaitteet, metallia sekä vaarallista jätettä. Muista jätteistä veloitettiin hyötyjäteasemahinnaston mukainen maksu. Koko tapahtuman ajan oli tarjolla myös makkaraa ja kahvia.

– Kauppaan mennessäni huomasin, että täällä näkyy olevan tällainen jätteenkeräyspäivä, Tero kertoo.

– Toin akkuja ja metallijätettä, hän jatkaa.

Hyvä ja tarpeellinen tapahtuma

“Tapahtuma on todella miellyttävä ja opasteet ovat hyvät.”

Hyötyjätetempaus oli Teron mielestä hyvä ja tarpeellinen tapahtuma. Kierrätys on nykypäivää ja Tero toivookin, että myös muut lähtisivät aktiivisesti tuomaan turhia tavaroitaan kierrätettäväksi.

– Tapahtumana tämä on hyvä, koska täällä saa myös makkarat ja kahvit samalla, kun saa tavaraa itseltään vähennettyä. Tapahtuma on todella miellyttävä ja opasteet ovat hyvät, Tero kuvailee.

– Työntekijät neuvoivat todella hyvin. He tulivat kädestä pitäen näyttämään, että mitä laitetaan minnekin. Palvelu on ollut oikein hyvää, Tero jatkaa.

“Hienoa, että jätteenkeräys tuodaan lähemmäs kansalaisia”

Terolla on Vestian toiminnasta kokonaisuutena positiivinen mielikuvia. Hyötyjätetempauksen kaltaiset tapahtumat tuovat hänen mielestään positiivisuutta kierrättämiseen.

– Sanotaan näin, että ilman tätä tempausta ne akut olisivat edelleen siellä kotona odottaneet. Hienoa, että jätteenkeräys tuodaan lähemmäs kansalaisia. Ei tarvitse ajaa pitkiä välimatkoja, Tero toteaa.

Vestia Oy on alueellinen jätehuoltoyhtiö, jonka omistavat yhtiön toimialueen kunnat. Vestia toimii Pohjois-Pohjanmaalla yhteensä 16 kunnan alueella ja hoitaa jätehuollon järjestämisen käytännön tehtävät.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi