Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Nurkissa pyörivät tavarat helposti kierrätykseen

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Alavieskassa asuvat Marika ja hänen poikansa Tatu osallistuivat Vestian järjestämään hyötyjätetempaukseen. Tempauksessa järjestetyn jätekeräyksen myötä he pääsivät eroon vanhoista ja turhista tavaroista. Hyvin järjestetty tapahtuma on herättänyt mielenkiintoa myös naapurikunnissa.

Vestian hyötyjätetempaus järjestettiin Alavieskan S-marketin pihassa 5.9.2018. Tapahtuman aikana ihmiset saivat tuoda keräykseen maksutta kodinkoneet, sähkölaitteet, metallia sekä vaarallista jätettä. Muista jätteistä veloitettiin hyötyjäteasemahinnaston mukainen maksu.

– Toimme vanhoja imureita, tietokoneen näyttöjä ja näppäimistöjä, vanhoja maaleja ja kaikkea tällaista, mikä jäisi muuten nurkkiin pyörimään, Marika kertoo.

“Palvelu oli kyllä hyvää”

“Heti tultiin kyselemään, että mitä me toimme, mihin ne laitetaan ja mihin tarvitsemme apua.”

Marika ja Tatu osallistuivat hyötyjätetempaukseen ensimmäistä kertaa. Hyvin järjestetty tapahtuma saa Marikalta kiitosta. Hänestä on tärkeää, että vastaavia tapahtumia järjestetään.

– Heti tultiin kyselemään, että mitä me toimme, mihin ne laitetaan ja mihin tarvitsemme apua. Palvelu oli hyvää, Marika toteaa.

– Tämä on kyllä hyvä. Harvoin sitä tulee varta vasten lähdettyä viemään tavaraa kovin kauas. Sitten ne pyörivät siellä kotosalla. Tällainen kaupan pihassa järjestetty tempaus on helpompi. Tavarat saa tuotua vaikka samalla kun käy kaupassa, Marika sanoo.

Kierrätystapahtumille on kysyntää

Hyötyjätetempaus on herättänyt kiinnostusta myös Marikan tuttavissa. Hän uskookin, että vastaaville tapahtumille olisi tarvetta enemmänkin ja useilla eri paikkakunnilla.

– Minulle tuli heti lähikunnista kavereilta kyselyä, että ai, teillä järjestetään tällainen tapahtuma ja milloinkahan meille tulee.

– Kiinnostusta kyllä olisi, kunhan vain infotaan hyvin ja kerrotaan, että missä ja milloin tapahtuma järjestetään, Marika kertoo.

Vestia Oy on alueellinen jätehuoltoyhtiö, jonka omistavat yhtiön toimialueen kunnat. Vestia toimii Pohjois-Pohjanmaalla yhteensä 16 kunnan alueella ja hoitaa jätehuollon järjestämisen käytännön tehtävät.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi