Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Viilu mahdollistaa avoimen ja läpinäkyvän toiminnan

Isännöintipalvelu Järvinen Oy on muutaman viimeisen vuoden aikana uudistanut ja modernisoinut käyttämiään järjestelmiä vastaamaan nykypäivän tarpeita. Viilu-palvelu toimii osana kokonaisuutta mahdollistaen esimerkiksi etäkokoukset, asiakirjojen hallinnan, erilaiset keskustelut, vuorojen ja jonojen hallinnan sekä tilauksien hoitamisen, kuten isännöitsijätodistuksen tilauksen, käsittelyn ja toimittamisen.

Jonna Rantala toimii isännöitsijänä ja toimitusjohtajana Isännöintipalvelu Järvinen Oy:ssä.

– Noin neljä vuotta sitten uudistimme isännöinti- ja kirjanpitojärjestelmämme. Viime vuonna aloimme sitten etsiä kumppania, joka täydentäisi ja toimisi hyvin yhdessä perusjärjestelmämme kanssa. Löysimme Viilun ja totesimme, että se sopii hyvin tarpeisiimme, Rantala muistelee.

“Viilusta on kyllä kovasti tykätty”

Käytännössä Viilu tarjosi kokonaisuutena kaikki ne toiminnot, jotka Isännöintipalvelu Järvinen oli kokenut tärkeiksi ja tarpeellisiksi. Viilu mahdollistaa esimerkiksi etäkokouksien ja suljettujen lippuäänestyksien järjestämisen. Sen lisäksi palvelu tarjoaa keskustelupalstan, asiakirja-arkiston ja kyselytyökalut.

– Kyselytyökalujen avulla voidaan kuulla esimerkiksi osakkaiden ja asukkaiden mielipiteitä helposti. Kyseessä on sellainen moderni järjestelmä, jota on näppärä käyttää ihan mobiilisti kännykällä, Rantala kiittelee.

– Viilusta on kyllä kovasti tykätty ja käyttäjiltä on tullut kommentteja, että sitä on helppo käyttää, Rantala toteaa.

Yhteiset tavoitteet ja arvot

Yhteistyö Viilun kanssa on sujunut Rantalan omien sanojen mukaisesti todella hyvin.

– Heidän kanssaan on ollut hirveän kiva tehdä yhteistyötä. Heti alusta asti oli selkeää, että meillä on hyvin samannäköiset tavoitteet ja arvot järjestelmän hankinnan suhteen. Haimme sitä toimivaa ja hyvää järjestelmää, joka pohjautuu avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen, Rantala painottaa.

Viilun toiminta-ajatuksena on tarjota digitaalista päätöksentekoa, hallintaa ja viestintää palveluna taloyhtiöille sekä isännöintiyrityksille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi