Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Viilu tekee taloyhtiön etätyöskentelystä sujuvaa

Asunto-osakeyhtiö Espoon Magdalena käyttää Viilu-palvelua sekä hallituksen että koko taloyhtiön kokouksissa. Kokoustaminen on nyt huomattavasti helpompaa – siinä missä ennen piti aina miettiä, että kenen luona tavataan, voi jokainen osallistuja nyt vain avata oman tietokoneensa siellä, missä ikinä onkin. Myös kokoukseen liittyvien materiaalien jako on nyt hyvin sujuvaa.

Espoon Magdalena koostuu viidestä rivitalosta, joissa on yhteensä 24 asuntoa.

– Taloyhtiönä saimme suurimmat hyödyt Viilusta, kun koronakevät iski päälle ja emme enää voineet tavata. Meillä oli kuitenkin monta projektia päällä ja asioista piti pystyä päättämään, kertoo taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Markus Olander.

Äänestäminen onnistuu helposti

Viilun avulla äänestettiin ja tehtiin päätökset muun muassa paikoitusalueen laajentamisesta, autotolppien sähköistämisestä ja maalämpöön siirtymisestä.

– Aluksi kokeilimme Viilua kevään ja kesän ajan. Kesän jälkeen päätimme hankkia palvelun käyttöön sen näppäryyden takia, Olander sanoo.

– Kokoustaminen on Viilu-palvelun kanssa helpottunut huomattavasti. Ennen aina mietittiin, että kenen luona tavataan ja otetaan pullakahvit. Nykyään vain sovitaan aika, avataan tietokone ja yhdistetään kokoukseen. Tämä säästää kaikkien aikaa, Olander toteaa.

Materiaalit voidaan jakaa suoraan osallistujille

Yksi kokoustamista helpottava tekijä on myös materiaalien jakaminen. Viilun kautta materiaalit voidaan jakaa helposti. Aiemmin ne lähetettiin yleensä erikseen joko sähköpostilla tai jaettiin paperisena postilaatikoihin.

– Taloyhtiön hallitustyöhän on vapaaehtoista ja vie vapaa-aikaa. Viilu-palvelun avulla asiat ovat järjestyksessä, aikaa säästyy ja kokoukset sujuvat joustavammin, Olander painottaa.

Viilun toiminta-ajatuksena on tarjota digitaalista päätöksentekoa, hallintaa ja viestintää palveluna taloyhtiöille sekä isännöintiyrityksille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.