Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Value Frame palvelee Rejlersiä kokonaisvaltaisesti

Rejlers tuottaa insinööripalveluita rakentamisen, energian, infran ja teollisuuden alan asiakkailleen. Liiketoiminnan ydin ovat erilaiset projektit. Projektinhallinnassa Rejlers käyttää Visman Value Frame -toiminnanohjausjärjestelmää. Value Framen avulla liiketoiminta voidaan jopa kaksinkertaistaa ilman hallinnollisen työn kulujen kasvattamista.

Value Framen valintaan vaikutti sen monipuolisuus. Järjestelmä onnistui tarjoamaan yhdessä paketissa kaikki ne ominaisuudet, joita Rejlers kaipasikin. Value Frame on Rejlersille ennen kaikkea projektinhallinnan järjestelmä.

– Teemme projekteja. Se, että saamme projektit hallittua ja hoidettua, on koko liiketoimintamme ydin. Tarvitsimme siihen järjestelmää ja siinä Value Frame meitä nyt palvelee, kiteyttää Rejlers Finland Oy:n talousjohtaja Joni Pursiainen.

Integroitua tietoa liiketoiminnan johtamiseen

Value Frame palvelee Rejlersin tarpeita Pursiaisen mukaan kokonaisuudessaan mainiosti. Sen avulla projekteista saadaan nykyään hyvin tietoa esimerkiksi suoraan Rejlersin BI-järjestelmään.

– Kun kaikki tieto on integroitu, myös se mikä tulee Value Framesta, on meillä liiketoiminnan johtamiseen tarvittavaa tietoa hyvin tarjolla. Tieto on myös hyvin muokattavissa, Pursiainen kertoo.

– Vismalla on kykyä kehittää järjestelmää meidän tarpeidemme mukaan. Luotamme siihen, että saamme heidän asiakaskentästään sellaisia hyviä kehitysehdotuksia, joista on myös meille hyötyä, Pursiainen toteaa.

Value Frame on Rejlersin keskeisin järjestelmä

“Se ei ole meille edes vaihtoehto, että Value Frame otettaisiin nyt pois. Se on meidän keskeisin järjestelmämme.”

Value Frame on tuonut Rejlersin toimintaan konkreettisia hyötyjä muun muassa laskutusaikataulun nopeutumisena. Tämä on Pursiaisen mukaan pörssiyhtiölle aina positiivinen asia – kerran vuodessa kuukauden vaihteen toivotaan sujuvan aina vähän aiempaa nopeammin.

– Hattuarvioni olisi se, että me pystymme melkein tuplaamaan liiketoimintamme ilman, että meidän tarvitsee kasvattaa hallinnollisen työn kuluja, Pursiainen arvelee.

– Se ei ole meille edes vaihtoehto, että Value Frame otettaisiin nyt pois. Se on meidän keskeisin järjestelmämme, Pursiainen painottaa.

Visma Solutions tuottaa älykkäitä pilvipalveluita, joiden tavoitteena on poistaa liiketoiminnan monimutkaisuutta ja auttaa luomaan yrityksille kasvua.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.