Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Forenom ylitti Marja-Leenan odotukset

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Marja-Leena Lähteenmäki majoittui Forenomin asunnossa yhtäjaksoisesti reilun kolmen kuukauden ajan. Hänen taloyhtiössään sattunut iso vesivahinko vaati laajamittaisia korjaustöitä, joiden ajaksi Marja-Leena kaipasi väliaikaista majoitusta Espoosta, läheltä Suurpellossa sijaitsevaa kotiaan.

– Vesivahingon myötä asuntoni purettiin aikalailla palasiksi. Halusin muuttaa remontin ajaksi pois, Marja-Leena Lähteenmäki kertoo.

Sopiva asunto löytyi Forenomin kautta samasta naapurustosta, läheltä Marja-Leenan kotia. Forenomista Marja-Leena oli kuullut tyttäreltään, jolle Forenomin majoituspalvelut olivat jo entuudestaan tuttuja.

“Tämä asunto tuli vastaan jo alkumetreillä majoitusta etsiessäni, enkä enää tämän löydyttyä kartoittanut muita vaihtoehtoja. Se oli siinä ja sillä selvä. Enkä todellakaan ole päätöstäni katunut. Minulle tämä oli hyvä ratkaisu.”

“Minulle tämä oli hyvä ratkaisu”

– Tyttäreni on käyttänyt paljon Forenomin majoituspalveluita esimerkiksi auttaessaan ystäviään löytämään sopivan majoituksen kaupungista. Sitä kautta minäkin innostuin ja päätin katsoa, löytyisikö Forenomilta minulle jokin kiva asunto korjaustöiden ajaksi. Ja löytyihän sieltä, Marja-Leena muistelee.

– Tämä asunto tuli vastaan jo alkumetreillä majoitusta etsiessäni, enkä enää tämän löydyttyä kartoittanut muita vaihtoehtoja. Se oli siinä ja sillä selvä. Enkä todellakaan ole päätöstäni katunut. Minulle tämä oli hyvä ratkaisu, Marja-Leena jatkaa.

Viihtyisä asunto läheltä kotia

40 neliöinen, kolmisen vuotta sitten valmistunut, valmiiksi kalustettu asunto oli Marja-Leenan sanojen mukaan viihtyisä sekä hyväkuntoinen. Vaikka alkuperäinen arvio majoitustarpeesta oli vain noin yksi kuukausi, ei korjaustöiden laajuuden vuoksi reippaan kolmen kuukauden mittaiseksi pitkittynyt evakkoaika aiheuttanut suurta harmia.

Läheisen sijaintinsa vuoksi oli Marja-Leenan tarvittaessa helppo hakea tavaroitaan ja vaatteitaan kotitalonsa varastosta. Maaliskuussa mukaan pakatut toppatakit vaihtuivat kelien lämmetessä kesävaatteisiin.

– Tämä oli hyvä vaihtoehto tähän minun evakkokurjuuteeni, Marja-Leena naurahtaa.

Majoituskustannukset sekä sopimusasiat hoituivat vakuutusyhtiön kautta

Forenom sattui olemaan myös Marja-Leenan vakuutusyhtiön yhteistyökumppani. Vakuutusyhtiön kautta hoituivat kaikki majoituksen kulut, kustannukset ja sopimusasiat suoraan. Tämä onnellinen sattuma helpotti Marja-Leenan muuttoa pois korjaustöiden tieltä.

– Minun tarvitsi vain kertoa, minne haluan muuttaa. Tässäkin kohtaa kaikki hoitui erittäin helposti ja sujuvasti, Marja-Leena sanoo.

“Asiakaspalvelu oli kyllä aivan huippuluokkaa!”

Marja-Leena otti majoittumisensa aikana muutaman kerran yhteyttä Forenomin asiakaspalveluun. Hän halusi esimerkiksi selvittää asuntoonsa ja yleisesti Forenomilla majoittumiseen liittyviä linjauksia.

– Kaikki majoitukseen liittyvät ja mieltäni askarruttaneet asiat selvisivät asiakaspalvelun avulla. Kerran kysyin muun muassa sitä, että saisinko ottaa asuntoon koiran väliaikaishoitoon. Asiakaspalvelu oli kyllä aivan huippuluokkaa!

– Kaikki on sujunut Forenomin kanssa todella hyvin ja voin suositella heitä. Forenomilta sain juuri sen, mitä halusinkin. Alkuperäiset odotukseni jopa ylittyivät, Marja-Leena summaa.

Forenomin valmiiksi kalustetut asunnot, useat huoneistohotellit sekä hostellit tarjoavat niin lyhyt- kuin pitkäaikaistakin majoitusta ympäri Pohjoismaiden.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi