Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Forenomin Kausarilla saa huoneen varmasti ja pidemmäksikin aikaa

Ohjelmistotalo Enoron matkatyöläiset yöpyvät ja viihtyvät Forenomin Aparthotel Leppävaarassa. Kausari-palvelun avulla hinnat pysyvät kurissa, vaikka huoneessa asuttaisiin pidempiä aikoja.

Energia-alan sovellusratkaisuja kehittävällä Enorolla on toimistot Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Hollannissa ja Sveitsissä. Kansainvälisen yrityksen työntekijät ja yhteistyökumppanit tarvitsevat usein majapaikkaa saapuessaan Espoossa sijaitsevalle toimipaikalle.

– Monet heistä viipyvät useita viikkoja tai kuukausia projektista riippuen, sanoo Enoron majoitusjärjestelyistä vastaava johdon assistentti Pirkko Paldanius.

Enoron Espoon toimistolla vierailee Paldaniuksen arvion mukaan 5-10 majoitusta tarvitsevaa henkilöä 2-4 päivänä viikossa.

Ahkera yöpyjä säästää rahaa Kausarilla

“Minun ei tarvitse etsiä huonetta ympäri kaupunkia. Kausari-palveluun sisältyy takuu siitä, että aina löytyy huone”

Enoro muutti Espoon Leppävaaraan elokuussa 2016, ja Paldanius ryhtyi etsimään sopivaa majapaikkaa toimiston läheltä. Ensimmäiseksi hän kysyi tarjousta toimipaikan vieressä sijaitsevasta hotellista. Kävi ilmi, että pitkät majoittumiset olisivat tarkoittaneet myös turhan pitkää laskua.

Enorolle sopivaksi ratkaisuksi valikoitui Forenomin tarjoama Kausari-palvelu.

– Ostamme kerralla 25 yötä, mitä kautta syntyy myös säästöä. Soitto vain Forenomille, että otetaan majoittuminen Kausarilta, ja homma hoituu, Paldanius kertoo.

Forenomin ja Kausari-palvelun käyttäminen helpottaa Paldaniuksen arkea.

– Minun ei tarvitse etsiä huonetta ympäri kaupunkia. Kausari-palveluun sisältyy takuu siitä, että aina löytyy huone. Minun tarvitsee vain ilmoittaa, että huone tarvitaan, ja varaus järjestyy.

Paldanius kertoo, että yhteistyö Forenomin kanssa on sujunut muutenkin vaivattomasti.

– Soitan tai lähetän sähköpostin Forenomille ja varaus hoituu. Majoittuja saa sähköpostilla vahvistuksen varauksesta ja koodin, jolla pääsee kirjautumaan sisään hotelliin.

– Forenomin asiakaspalvelu on mahtavaa. Se on super, Paldanius hymyilee.

Uudessa hotellissa on mukava yöpyä

“Muualta Suomesta tuleville on löytynyt aina parkkipaikka. Asukkaat ovat viihtyneet hyvin”

Enoron väki majoittuu Forenomin Aparthotel Leppävaarassa, joka sijaitsee kävelymatkan päässä yrityksen toimistolta. Paldanius kertoo, että majoittujat ovat pitäneet huoneistohotellista.

– Hotelli on saanut kehuja. Se on suhteellisen uusi, tilat ovat siistit ja paikka on muutenkin rauhallinen. Muualta Suomesta tuleville on löytynyt aina parkkipaikka. Asukkaat ovat viihtyneet hyvin, Paldanius sanoo.

Forenom vastaa nykypäivän tarpeisiin

Paldanius sanoo olleensa siinä määrin tyytyväinen Forenomin palveluihin ja toimintaan, että on suositellut niitä muillekin. Hänen mielestään Forenomin majoituspalvelut ovat erinomainen ratkaisu nykyajan työmatkailun tarpeisiin.

– Ihmiset matkustavat töiden vuoksi paljon ja asuvat eri paikkakunnilla joskus viikkoja tai kuukausiakin. Forenomin konsepti toimii juuri tähän tarkoitukseen, Pirkko Paldanius sanoo.

Forenomin valmiiksi kalustetut asunnot, useat huoneistohotellit sekä hostellit tarjoavat niin lyhyt- kuin pitkäaikaistakin majoitusta ympäri Pohjoismaiden.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi