Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Ravintoloitsija Kari Aihinen: Forenomin varakoti oli meille lottovoitto vesivahingon jälkeen

Televisiostakin tutun ravintoloitsijan ja keittiöpäällikön Kari Aihisen nelihenkinen perhe joutui yllättäen alkusyksyllä keskellä vesivahinkoa. Forenomin kautta heille kuitenkin avautui mahdollisuus muuttaa oikean kodin läheisyyteen, hulppeaan kaksikerroksiseen asuntoon Helsingin ydinkeskustassa.

“Creme de la creme tässä on se, että meillä kaikilla on omat makuuhuoneet ja bonuksena täällä on myös sauna”

Kaappaus keittiössä -ohjelmasta koko kansalle tutuksi tullut ravintoloitsija ja keittiöpäällikkö Kari Aihinen joutui lähtemään vaimonsa sekä 4- ja 7-vuotiaiden poikiensa kanssa evakkoon omasta Kalevankadun kodistaan vesivahingon vuoksi. Koska Aihisen vakuutusyhtiö Lähi-Tapiola tekee vesivahinkotapauksissa yhteistyötä Forenomin kanssa, avautui perheelle mahdollisuus päästä asumaan kolmeksi kuukaudeksi hulppeaan, 130-neliöiseen lukaaliin Helsingin Uudenmaankadulle.

– Tämä on paikkana aivan unelma. Creme de la creme tässä on se, että meillä kaikilla on omat makuuhuoneet ja bonuksena täällä on myös sauna. Omassa kodissamme ei saunaa ole, joten se on lämmennyt meillä joka ilta, Aihinen hymyilee.

”Nelihenkisellä perheellä pitää olla pysyvä koti”

“Vaikka tämä on varakoti, kotiin pitää olla kiva tulla. Forenom on toiminut meillä äärimmäisen hyvin”

Tärkeintä Aihiselle kuitenkin varakodin suhteen oli se, että koko perhe mahtuu asuntoon.

– Nelihenkinen perhe ei ihan joka paikkaan voi muuttaa. Kun näimme tämän asunnon, laitoimme saman tien nimet paperiin ja muutimme yhden viikonlopun aikana, Aihinen muistelee.

Aihiset ehtivät ennen Forenomin asuntoon päätymistä käydä läpi monia muitakin vaihtoehtoja, muun muassa hotellia.

– Totuus kuitenkin on, että nelihenkisellä perheellä pitää olla pysyvämpi koti. Lisäksi meillä jo harrastustenkin vuoksi pesukone laulaa päivittäin, joten tämä oli meille täysi lottovoitto.

Forenomin asunnossa Aihisilla on käytössään kolme makuuhuonetta, televisiohuone ja Aihisen sanoin ”huikea avokeittiö”. Asunnossa oli myös kaikki valmiina evakkoon lähteneitä asukkaita varten.

– Oli hätä millainen tahansa, täällä ovat valmiina muun muassa kattilat, pannut ja pesuaineet. On todella tärkeää, että muuttaminen tuntuu hyvältä ja luontevalta. Vaikka tämä on varakoti, kotiin pitää olla kiva tulla. Forenom on toiminut meillä äärimmäisen hyvin, Aihinen kiittelee.

Forenomin valmiiksi kalustetut asunnot, useat huoneistohotellit sekä hostellit tarjoavat niin lyhyt- kuin pitkäaikaistakin majoitusta ympäri Pohjoismaiden.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi