Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Avain sujuvampaan lukitusjärjestelmään

Sairaaloiden lukitusjärjestelmiin on kiinnitettävä erityistä huomiota, jotta tilat pysyvät turvallisina. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin lukitusjärjestelmät on toimittanut iLOQ Oy. Yhteistyön myötä käytössä olevat avaimet ovat vähentyneet. Kadonneet avaimet on myös helppo poistaa järjestelmästä.

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä on meneillään kaikkien aikojen suurin rakennushanke. Siltasairaala-hanke kustantaa yli 300 miljoonaa euroa. Lisäksi Uusi lastensairaala on vasta valmistunut, ja Naistenklinikan ja Puistosairaalan peruskorjaukset on aloitettu.

– Yhteistyömme iLOQin kanssa lähti liikkeelle viisi tai kuusi vuotta sitten. Tutustuimme tuotteisiin pikkuhiljaa, ja tällä hetkellä meillä on käytössä tuhansia iLOQin avaimia ja avainpesiä, kertoo HUSin kiinteistöpäällikkö Ingemar Borgman.

sairaala

Kadonneet avaimet on helppo poistaa käytöstä

– Käyttäjät ovat tyytyväisiä siihen, ettei järjestelmässä ole vaihtamista vaativia pattereita, Borgman toteaa.

Sairaaloissa on muun muassa erilaisia laukku- ja pukukaappeja, joihin työntekijät tarvitsevat nykyään vain yhden avaimen entisen kolmen tai neljän sijaan. Avaimia voidaan käyttää myös kulunvalvontaovissa.

– Jos avain hukkuu, niin ei ole syytä huoleen. Avain vain pyyhkäistään pois ohjelmasta, jolloin se poistuu käytöstä, Borgman mainitsee.

avain

Asiakaspalveluun on panostettu

“iLOQ on todella panostanut siihen, että asiakas on tyytyväinen paitsi itse tuotteeseen, myös asiakaspalveluun.”

Borgmanin mukaan iLOQin myyjät onnistuivat aikoinaan vakuuttamaan HUSin ratkaisun hyvyydestä. Ratkaisu on ollut luvatun mukainen, ja siihen ollaan oltu todella tyytyväisiä

– iLOQ on todella panostanut siihen, että asiakas on tyytyväinen paitsi itse tuotteeseen, myös asiakaspalveluun, Borgman summaa.

iloq

iLOQ kehittää digitaalisia lukitusjärjestelmiä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.