Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

ILOQ-lukitusratkaisu helpottaa Hoasin toiminnallista arkea

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiöllä on käytössään ILOQ- lukitusratkaisu. Kun avaimet voidaan koodata etukäteen valmiiksi, on niiden hallinta joustavampaa ja jokasyksyiset muuttoruuhkat helpompia hoitaa.

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö HOAS on yleishyödyllinen säätiö, joka vuokraa, rakennuttaa ja ylläpitää opiskelija-asuntoja pääkaupunkiseudulla. Tällä hetkellä Hoasilla on yhteensä noin 9 500 asuntoa, joissa asuu noin 18 500 asukasta.

– Solmimme uusia vuokrasopimuksia vuosittain noin 10 000 kappaletta, kertoo Hoasin kiinteistöpäällikkö Jaana Rapo.

Etukäteen koodatut avaimet tuovat joustavuutta

ILOQ-lukitusratkaisu tuli Hoasille tutuksi silloin, kun säätiö etsi ratkaisua jokasyksyisten, yleensä syyskuun alkuun ajoittuvien muuttoruuhkien helpottamiseksi. Lukitusratkaisu mahdollistaa sen, että asuntojen avaimet voidaan koodata etukäteen valmiiksi. Tämä tuo avainten hallintaan lisää joustavuutta.

“ILOQ-lukitusratkaisun käyttöönoton jälkeen Hoasin niin sanottu toiminnallinen arki on helpottunut monessakin asiassa.”

– Enää ei tarvitse odottaa, että pois muuttava asukas palauttaa avaimet. Avaimeen voidaan koodata etukäteen vuokrasopimuksen alkupäivä ja kellonaika.

– Näin ollen avaimet voi noutaa etukäteen. Ne voidaan tarvittaessa myös esimerkiksi postittaa. Postitus on turvallista, koska avaimia ei voi käyttää, jos ei tiedä, kuinka niitä pitää käyttää, Rapo sanoo.

Apu ja tuki aina tarvittaessa saatavilla

Yhteistyö ja työskentely ILOQ:n kanssa on Rapon mukaan sujuvaa. Erityisen tyytyväinen hän on siihen, että henkilö- ja tiimikohtainen apu sekä tuki ovat aina tarvittaessa saatavilla. Lukitusratkaisulla on ollut Hoasin toimintaan toivottu vaikutus.

– ILOQ-lukitusratkaisun käyttöönoton jälkeen Hoasin niin sanottu toiminnallinen arki on helpottunut monessakin asiassa, Rapo summaa.

– Voin ehdottomasti suositella ratkaisua kaikille niille toimijoille, joilla tämä ei ole vielä käytössä juuri sujuvuuden, helppouden ja päivittäisen avun saamiseksi omiin toimintoihinsa, Rapo kiteyttää.

iLOQ kehittää digitaalisia lukitusjärjestelmiä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.