Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Energiatehokas ja toimintavarma NIBE:n poistoilmalämpöpumppu ylitti odotukset

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Miika Niirasen ja hänen avopuolisonsa Jonna Partasen omakotitalo valmistui Lapinlahdelle alkuvuodesta 2015. Uuden kodin lämmitysjärjestelmäksi etsittiin nykyisten energiamääräysten mukaista vaihtoehtoa, joka olisi myös helppokäyttöinen sekä varmatoiminen. Parhaaksi vaihtoehdoksi osoittautuivat NIBE:n F750 poistoilmalämpöpumppu sekä SAM 40 tuloilmayksikkö.

– Tämä on puurunkoinen ja lautaverhoiltu yksikerroksinen talo. Kyseessä on uudiskohde ja nykyisin uusiin rakennuksiin kohdistuu tiukat energiamääräykset, itse infrarakennusalan yrittäjänä toimiva Miika Niiranen kertoo.

– Kun suunnittelimme talon lämmitysmuotoa, etsimme mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista, mutta myös energiatehokasta vaihtoehtoa. Kiireisen arjen keskellä helppokäyttöinen ja varmatoiminen järjestelmä on ehdoton, Miika muistelee.

“Heti alusta asti NIBE tuntui laadukkaalta ja parhaalta vaihtoehdolta”

NIBE:n tuotteisiin Miika törmäsi ensimmäistä kertaa vuonna 2006 Tahkovuorella, kun paritaloon, jonka rakentamisessa hän oli mukana, asennettiin NIBE:n lämmitysjärjestelmä. Ennen oman kotinsa rakennusta kiertelivät Miika ja Jonna rakentamiseen liittyvillä messuilla ja tutustuivat eri valmistajien tuotteisiin.

– Heti alusta asti NIBE tuntui laadukkaalta ja parhaalta vaihtoehdolta, joten teimme hankintapäätöksen aika varhaisessa vaiheessa, Miika summaa.

“Pumpun ja tuloilmayksikön asennus sujui todella mutkattomasti!”

Uuteen kotiin päädyttiin asentamaan juuri markkinoille tullut NIBE:n F750 poistoilmalämpöpumppu sekä SAM 40 tuloilmayksikkö. Työ toteutettiin lokakuussa 2014. Asennuksesta vastasi NIBE:n valtuuttama Sähkö- ja Kylmähuolto Korhonen Oy. Asennus tapahtui pääpiirteittäin yhden päivän aikana. Toisena päivänä tehtiin enää pieniä säätö- ja viimeistelytöitä.

– Pumpun ja tuloilmayksikön asennus sujui todella mutkattomasti! Ilmastointityöt teimme kohteessa itse, ja selkeiden iv-putkien sijoitusohjeiden mukaan putket osuivat juuri oikeille paikoille.

“Laitteisto on todella helppo ja selkeä käyttää”

“Lopputulos on jopa ylittänyt odotuksemme! Tärkein asia on laitteiston energiatehokkuus.”

Asennuksen jälkeen on laitteisto Miikan mukaan toiminut moitteettomasti. He ovat olleet tyytyväisiä pumpun ja tuloilmayksikön toimintaan ja energiatehokkuuteen. Laitteisto on myös helppo ja selkeä käyttää.

– Lopputulos on jopa ylittänyt odotuksemme! Tärkein asia on laitteiston energiatehokkuus. Sähkönkulutuksemme on kokonaisuudessan ollut noin 12 000 kWh vuodessa. Ja siihen sisältyy myös 50 neliön lämmin autotalli sekä varasto.

– Laitteisto on todella helppo ja selkeä käyttää. Valikot ovat suomenkielisiä ja ne on tehty niin, että LVI-tekniikasta tietämätönkin osaa säätöjä tehdä. Myös normaalit huoltotoimet, kuten suodattimien vaihdot, ovat helpot ja edulliset toteuttaa.

Energiatehokas ja toimintavarma laitteisto

“Suosittelen NIBE:n laitteistoa erittäin lämpimästi sen energiatehokkuuden ja toimintavarmuuden vuoksi.”

Miika on ollut tyytyväinen myös NIBE:n toimintaan valmistajana. Miika on käytön aikana ottanut yhteyttä muutaman kerran suoraan NIBE:en laitteistoon liittyvissä kysymyksissä.

– Muutamia kysymyksiä laitteiston käyttöön ja säätöön on käytön aikana tullut ja niihin olemme saaneet vastaukset todella nopeasti. Olemme myös joka syksy ennen talvea käyttäneet NIBE:n valtuuttamaa huoltomiestä tarkastamassa ja huoltamassa laitteiston, Miika kertoo.

– Suosittelen NIBE:n laitteistoa erittäin lämpimästi sen energiatehokkuuden ja toimintavarmuuden vuoksi. Kaksoisveljeni on aikeissa rakentaa talon ensi vuonna, ja olen hänelle tätä mainostanut kovasti.

NIBE tuottaa erilaisia lämmitysjärjestelmiä. Toiminnan lähtökohtana on luoda kestäviä energiaratkaisuja ja keskittyä uusiutuvan energian hyödyntämiseen lämmitysjärjestelmissä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.