Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Huipputeknologiaa design-tuotteeksi pakattuna

Nelli Lähteenmäki on hyvinvointisovellus YOU-appia kehittävän Fifth Corner Inc. -yrityksen toimitusjohtaja sekä yksi sen perustajista. Kiireisen ja välillä hyvin stressaavankin työn lisäksi Nelli harrastaa monipuolisesti liikuntaa sekä musiikkia. Palautuminen ja riittävä yöuni ovat aktiiviselle naiselle tärkeitä, ja niiden seurantaan hän käyttää ŌURA-sormusta.

Fifth Corner Inc. on kasvuyritys, joka kehittää hyvinvointisovellusta nimeltä YOU-app. Sovellus antaa käyttäjälleen pieniä tehtäviä hyvinvoinnin edistämiseksi. Nellin arki yrityksen toimitusjohtajana on usein hektistä.

– Kasvuyrityksen vetäminen on todella seikkailullista ja välillä melko rankkaakin. Matkustelen työni puolesta paljon. Sellainen tasainen puurtaminen ei ole ollut elämän rytmini tähän mennessä, Nelli naurahtaa.

– Harrastan monipuolisesti urheilua ja treenaan parhaillaan kolmannelle triathlonilleni. Urheilun lisäksi olen harrastanut musiikkia koko elämäni ajan, hän jatkaa.

Kaunis sormus täynnä suomalaista huipputeknologiaa

“Matkustan paljon ja tarvitsin jonkin unta sekä palautumista mittaavaan laitteen, joka pysyy helposti messissä kaikilla matkoilla.”

Nelli on ollut jo pitkään kiinnostunut itsensä kehittämisestä, mittaamisesta sekä uusista teknologioista. Hän on seurannut alaa kauan ja päässyt työnsä puolesta testaamaan useita kymmeniä erilaisia mittauslaitteita ja teknologioita.

– Kun ensimmäistä kertaa kuulin ŌURAsta, niin olin todella vaikuttunut. Olin ylpeä siitä, että se on Suomesta, ja että muovisten renkaiden tilalle on tullut ihan mielettömän kaunis design-tuote, joka on huipputeknologiaa. Se oli minusta upea ajatus, Nelli kuvailee.

– Halusin hankkia sormuksen siksi, että minulle uni ja palautuminen ovat todella tärkeitä. Matkustan paljon ja tarvitsin jonkin unta sekä palautumista mittaavaan laitteen, joka pysyy helposti messissä kaikilla matkoilla. Minusta on myös kiva, että korut, joita päälläni pidän ovat myös hyvännäköisiä. ŌURA oli tähän ihan täydellinen match, Nelli kertoo.

Palautuminen ja riittävä uni kiireisen arjen keskiössä

Sormus on Nellin sormessa yötä päivää niin kotona, töissä kuin harrastuksissa. Aamuisin hän kuulostelee ensin omaa kehoaan ja olotilaansa selvittääkseen, kuinka on yön nukkunut. Sen jälkeen hän tarkistaa sormuksen mittaustulokset puhelimellaan ŌURAn applikaatiosta.

– Aina kun avaan applikaation, niin katson erityisesti muutamaa kohtaa: unen määrää ja sen laatua, leposykettä sekä kehon lämpötilan vaihtelua. Leposyke antaa minulle hyvän indikaation siitä, miten voin ja miten olen palautunut. Myös lämmön mittaus on todella relevantti mittari minulle, Nelli sanoo.

– Sormuksen käyttäminen on opettanut minulle pari uutta asiaa. Ensinnäkin olen oppinut sen, että matkustaminen esimerkiksi Kaliforniaan on keholle todella raskasta. Lennot ja aikaerot ovat rankkoja, eikä niistä palautuminen ole helppoa. Toiseksi olen sormuksen avulla huomannut, että leposykkeeni on aika matala. Tämä on sellaista tietoa, mitä minulla ei ole aikaisemmin ollut, Nelli avaa.

Kehittyvät ominaisuudet tuovat uutta tietoa

Erityisen tyytyväinen Nelli on sormuksessa ja ŌURAn toiminnassa siihen, että data on oikeasti relevanttia ja uusia toiminnallisuuksia tulee koko ajan lisää.

Erityisen tyytyväinen Nelli on sormuksessa ja ŌURAn toiminnassa siihen, että data on oikeasti relevanttia ja uusia toiminnallisuuksia tulee koko ajan lisää. Hän on suositellut sormuksen hankkimista myös muille hektisen arjen keskellä eläville tuttavilleen. Tärkeintä on tunnistaa omat kehityskohtansa ja alkaa sitten tehdä töitä niiden eteen.

– Osaan urheilla ja syödä terveellisesti, mutta en ole koskaan ollut mitenkään kauhean hyvä palautumaan ja nukkumaan riittävästi. Sen takia tämä on ollut minulle ykkösvalinta. Minun kaltaisiani ihmisiä, joille palautumisen seuraaminen olisi todella hyvä asia, on paljon, Nelli painottaa.

– ŌURA-sormuksen hankkimisen jälkeen uneni määrä on kasvanut. Olen alkanut kiinnittää siihen huomiota ja tehnyt siitä itselleni prioriteetin. Se on tehnyt minulle todella hyvää, Nelli hymyilee.

ŌURA-sormus edistää hyvinvointia.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.