Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Kannattava sijoitus omaan hyvinvointiin

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Vantaalla asuva Hannu Lakso seuraa ŌURA-hyvinvointisormuksen avulla omaa aktiivisuuttaan sekä vireystilaansa. Juuri eläkkeelle jäänyt Hannu harrastaa pyöräilyä, kuntosalilla käyntiä, mökkeilyä sekä pienoismallien rakennusta. Paljon erilaisia mittauslaitteita käyttänyt mies kokee sormuksen kompaktiksi ja miellyttäväksi käyttää.

ŌURA-sormus tuli Hannu Laksolle tutuksi hänen vaimonsa kautta. Vaimo näytti sormuksen esitettä Hannulle ja kysyi, haluaisiko hän sellaisen syntymäpäivälahjakseen. Liikunnallinen ja sen myötä paljon erilaisia aktiivisuusrannekkeita sekä muita mittauslaitteita käyttänyt Hannu kiinnostui sormuksesta heti.

“Käytän sormusta paljon unen ja leposykkeen seuraamiseen. Näen helposti, jos minulle on tulossa esimerkiksi flunssa tai jokin tulehdus, koska silloin leposyke tuppaa nousemaan ja yleinen vireystila on huonompi.”

– Minulla on ollut kaikennäköisiä hyvinvointirannekkeita, mutta suoraan sanottuna olen ollut moniin niistä hyvin pettynyt. Rannekkeet maksavat keskimäärin sen pari sataa, ja olen saanut olla jatkuvasti vaihtelemassa niitä uusiin, Hannu kertoo.

– Takuun piikkiinhän vaihdot ovat menneet, mutta kyllästyin silti siihen jatkuvaan vaihtamiseen. Halusin jonkin kompaktin tuotteen, joka ei kauheasti erotu ja täyttää tehtävänsä, hän jatkaa.

Apu liikunnan, unen ja leposykkeen seurantaan

Hannu tilasi sormuksen ennakkoon jo silloin, kun se oli vielä kehitysvaiheessa. Hän koki sormuksen ja sen idean niin hyväksi, että siihen kannattaisi satsata. Samaa mieltä hän on edelleen – sormus on ollut käytössä sen saapumisesta asti.

– Sormus on sormessa jatkuvasti. En ole havainnut mitään ongelmia. Konkreettinen hyöty on se, että saan sormuksen avulla seurattua sitä, että liikun tarpeeksi. Toinen hyöty on se, että data kertoo myös vireystilasta, Hannu avaa.

– Käytän sormusta paljon unen ja leposykkeen seuraamiseen. Näen helposti, jos minulle on tulossa esimerkiksi flunssa tai jokin tulehdus, koska silloin leposyke tuppaa nousemaan ja yleinen vireystila on huonompi, Hannu kuvailee.

”Sormus vahvistaa sen, että teen oikeita asioita”

Erityisen tyytyväinen Hannu on sormuksen käyttämiseen yöllä, sillä sen kanssa on huomattavasti hänen aiemmin käyttämiään rannekkeita miellyttävämpi nukkua. Yleisesti sormus on Hannun mielestä vaivaton ja ulkonäöltään siisti.

– Olen suositellut tätä useille kavereilleni. Uhrasin itse vähintään saman verran rannekkeisiin, jotka lojuvat nyt pöytälaatikossa. Aina täytyy pitää mielessä se, mitä sillä rahalla saa. Jos se on huonoa, niin se on hukkaan heitettyä rahaa, vaikka olisi halpaakin, Hannu painottaa.

– Seuraan sormuksen avulla päivittäisiä tavoitteitani, jotka yritän saavuttaa. Minulla on oma linja, jota noudatan ja jonka mukaan liikun. Sormus vahvistaa sen, että teen oikeita asioita, Hannu kiteyttää.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi