Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

ŌURA-sormus on biohakkerin valinta

Biohakkerin käsikirja -teoksen terveyden asiantuntijoiden kanssa laatinut biohakkeri Teemu Arina käyttää oman hyvinvointinsa ja suorituskykynsä optimoimiseen erilaisia mittauslaitteita. Yksi niistä on ŌURA-sormus, jota Arina pitää luotettavana ja hyvänä ”avustajana”.

Biohakkeri ja moniyrittäjä Teemu Arina on kiireinen mies. Arina pitää työergonomian, palautumisen, ravinnon ja stressitasojen optimointia tärkeänä, jotta hän pystyisi omin sanoin ”pyörittämään itseään kuin rasvattua koneistoa”. Itsensä mittaaminen tulee hyvinvoinnin optimoinnissa apuun ja onkin yksi biohakkeroinnin keskeisimpiä osa-alueita.

– Mittaamisessa voi käyttää apuna erilaisia puettavia teknologioita. Minulla on esimerkiksi biometrinen paita, ryhtianturi ja olen kokeillut monia rannekkeita. Yksi sormus on periaatteessa korvannut kaikki nämä laitteet. Jos hankkisin vain yhden laitteen, se olisi ŌURA-sormus, Arina alleviivaa.

Tyylikäs, luotettava ja kehittyvä

ŌURA-sormus saa Arinalta kiitosta muun muassa luotettavuudesta ja huomaamattomuudesta.

– ŌURA peittoaa selkeästi kilpailijat muun muassa siksi, että se on hyvin huomaamaton. Sen voi vain laittaa sormeen ja unohtaa siihen. Se on vähän kuin taide-esine ja se sopii minun asukokonaisuuteeni. Lisäksi se on veden- ja lämmönkestävä ja sen akku kestää tunnin latauksella muutaman päivän.

– Luotan siitä saatuun dataan, sillä olen vertaillut sen tuloksia kehittyneempiin mittareihin. ŌURAn ohjelmisto myös kehittyy jatkuvasti ja kasvaa tarpeiden mukaan, Arina lisää.

”Oma henkilökohtainen avustaja”

ŌURA on Arinan sormessa käytännössä koko ajan. Hän tarkastaa siitä joka päivä palautumisindeksinsä, joka yhdistää muun muassa unen laadun, aktiivisuuden ja kehon lämpötilan. Lisäksi hän seuraa sykevälivaihtelua, joka kertoo hermoston tilasta ja palautumisesta.

– Katson joka aamu, miten palautunut olen hermoston näkökulmasta. Sen perusteella teen päätöksiä esimerkiksi siitä, menenkö treenaamaan tai aionko ottaa päiväunet. Mikäli hermoston tila laskee pysyvämmin vaikkapa viikoksi, riski sairastua kasvaa, Arina kertoo.

Arina pitääkin ŌURAa ikään kuin omana henkilökohtaisena avustajanaan.

– Haluan saada mahdollisimman paljon aikaiseksi ja ŌURA on yksi parhaita tapoja muistuttaa itseään, milloin kannattaa ottaa iisisti. Siitä saa lyhyitä, selkeitä palautteita datan avulla esitettynä siitä, mitä voisi muuttaa tekemisessään. ŌURAn sormus on todella hyvä lähtökohta hyvinvoinnin parantamiseen ja itsensä mittaamiseen, Arina summaa.

ŌURA-sormus edistää hyvinvointia.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.