Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

ŌURAssa yhdistyvät monen eri laitteen hyödyt

Ihmisten hyvinvointi niin työssä kuin vapaa-ajalla on lähellä Naavan toimitusjohtaja Aki Soudunsaaren sydäntä. Nuoresta asti urheilleelle Soudunsaarelle ovat vuosien varrella tulleet tutuksi myös erilaiset urheiluteknologiat. Viimeisin hankinta on Suomessa kehitetty ŌURA-hyvinvointisormus, johon Aki tutustui Piilaaksossa vieraillessaan.

“Nerokkuus tässä kokonaisuudessa on se, miten hyvin pureskellussa muodossa data tuodaan käyttäjälle”

Soudunsaaren perustama Naava tekee älykkäitä viherseiniä, joiden avulla voidaan puhdistaa toimistojen sisäilmaa ja tuoda ympäristöön ripaus suomalaisen metsän raikkautta. Yritys pyrkii toiminnallaan luomaan terveellisempiä ja onnellisempia työyhteisöjä.

– Henkilökohtaisena missionani on parantaa ihmisten terveyttä, suorituskykyä ja onnellisuutta. Näiden asioiden ympärillä olen tehnyt sekä omaa harrastustoimintaa, että bisnestä, Soudunsaari sanailee.

Paljon mahdollisuuksia pienessä paketissa

ŌURAa Soudunsaari on käyttänyt nyt noin puolen vuoden ajan. Aluksi hieman ennakkoluulojakin herättänyt hyvinvointisormus vakuutti tyylikkäällä designillaan ja mahdollisuuksilla, joita sormus pitää sisällään pienestä koostaan huolimatta.

– Olen seurannut joukkorahoituspuolta vuosia, ja siellähän on kaikennäköisiä tuotteita, jotka eivät välttämättä ole niin vahvalla pohjalla. Totta kai aluksi mietin, että mikähän tämä on, mutta ei siinä montaa minuuttia mennyt, kun tajusin, että tässähän on järkeä enemmänkin, Soudunsaari muistelee.

– Erityisen paljon kiinnosti se, että kaikki ominaisuudet ovat yhdessä laitteessa. Minun ei tarvitse pitää mukanani erilaisia yhdistelmiä muista laitteista, vaan riittää, että on yksi sormus sormessa.

Monipuolista dataa helposti esitetyssä muodossa

Sormus mittaa jatkuvasti muun muassa syketietoa, sykevälin vaihtelutasoa, aktiivisuutta ja unenlaatua. Unen mittaaminen onkin yksi keskeisimmistä seikoista urheilevalle ja paljon töitä tekevälle Soudunsaarelle.

– Tällä saa dataa päätöstensä tueksi. Esimerkiksi pari alkoholiannosta illan aikana vaikuttavat unenlaatuun merkittävästi, etenkin alkuyön aikana. Jos haluan palautua paremmin, yritän lisätä REM-unen määrää. Nerokkuus tässä kokonaisuudessa on se, miten hyvin pureskellussa muodossa data tuodaan käyttäjälle.

– ŌURA-hyvinvointisormus on mielestäni vähän kuin GPS autoissa – navigaattorin ei tule kertoa sitä, missä olet, vaan sen, miten saavut maaliin. Tässä on vähän sama homma: olenko oikeassa suunnassa, ja lyheneekö matka tavoitteeseen, Soudunsaari päättää.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi