Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Sormus ohjaa kohti tasapainoa

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Luokanopettaja Elina Lotvonen on kolmen pojan äiti, joka harrastaa liikuntaa ja valmentaa salibandya ja jalkapalloa. Aktiivinen äiti on jo pidemmän aikaa etsiskellyt tasapainoa hektisen arjen keskelle, ja erityisesti unenlaadun seuraaminen on kiinnostanut häntä. ŌURA-sormus antaa Elinalle dataa unenlaadusta ja auttaa tasapainottamaan arkea.

Elina Lotvonen ehti kärsiä kymmenisen vuotta univaikeuksista, kunnes hän päätti, että asialle pitää tehdä jotakin.

“Positiivista tässä on se, että sormuksesta saamani datan myötä olen pystynyt kartoittamaan, mitkä asiat vaikuttavat nukahtamiseeni, uneeni ja nukkumiseni laatuun.”

– Olin jo jonkin aikaa harkinnut aktiivisuusrannekkeen ostoa, kun tutustuin ŌURA-sormukseen. Omalla kohdallani nukkuminen piti saada kuntoon, ja eniten minua kiinnosti sormuksen unianalyysi, joka on tarkempi kuin perinteisessä aktiivisuusrannekkeessa. Halusin nähdä, mitä ŌURA kertoo unenlaadustani, ja tietää, ovatko uneen liittyvät asiat vain omaa kuvitteluani, Elina kertaa hankintansa syitä.

Data auttaa kartoittamaan elämäntapoja

Elina on käyttänyt sormusta maaliskuusta 2017 lähtien. Sormus analysoi unenlaatua, unen eri vaiheita ja mittaa sykekäyrää. Sormuksen käyttö todisti Elinan epäilyt todeksi, sillä datan perusteella hänen unensa on katkonaista ja syvän unen määrä vähäistä.

– Positiivista tässä on se, että sormuksesta saamani datan myötä olen pystynyt kartoittamaan, mitkä asiat vaikuttavat nukahtamiseeni, uneeni ja nukkumiseni laatuun. Uniseuranta toimii hyvin, ja olen saanut käännettyä nukkumistani parempaan suuntaan. Kävin myös hyödyllisen keskustelun ŌURA:n tutkijan kanssa. He kysyivät lupaa katsoa sormukseni keräämää dataa ja kertoivat minulle tuloksista, Elina kuvailee.

Sormuksen käytön myötä Elina on alkanut kirjata ylös iltatoimiaan. Tiedot siitä, mitä on tehnyt ja syönyt ennen nukkumaanmenoa helpottavat karsimaan niitä asioita, jotka huonontavat unenlaatua.

– Olen huomannut, että esimerkiksi yksikin alkoholiannos nostaa leposykettä muutamalla pykälällä. Seuraan sormuksella myös päivän aktiivisuutta. Jos on ollut oikein kiireinen päivä, se vaikuttaa myös uneen. Silloin tarvitaan rauhoittumista ja rentoutumista, Elina kertoo.

Helppokäyttöinen ja huoleton tuote

Elinan mukaan sormuksen peruskäyttö on yksinkertaista, ja sillä saa tietoa niin nukkumisesta, aktiivisuudesta kuin palautumisestakin. Elina lataa sormusta iltaisin ja katsoo dataa aamuisin herättyään.

– Vertaan tietoja omaan kokemukseeni. Levollisen nukkumisen näkee omassa voinnissaan. Data ja oma kokemukseni pelaavat aika hyvin yhteen, Elina toteaa.

Myös sovellus on toiminut hyvin ja sitä kehitetään jatkuvasti. Sormus on vesitiivis, kevyt ja Elinan mukaan huoleton käyttää.

– Oman ymmärrykseni mukaan sormus on aika monipuolinen perusrannekkeisiin verrattuna. Sillä saa vähän tarkempaa analyysia unesta ja aktiivisuudesta. Sormus on tukenut minua tasapainon löytämisessä levon ja tekemisen välillä, Elina kiteyttää.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi