Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Assi Kaivola ”Putkiremontti kannattaa ehdottomasti tehdä, ennen kuin jotain tapahtuu”

Assi Kaivola asuu vaimoineen Helsingin Tapaninkylässä yksikerroksisessa omakotitalossa. Talo ja talon putkisto olivat lähes 50 vuotta vanhat, ja pariskunta oli harkinnut jo pidempään putkiremonttia ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä. Remontin toteuttajaksi he valitsivat putkiremontteihin, lämpöpumppuihin ja ilmanvaihtokanavien puhdistuksiin erikoistuneen Suomen Vesitekniikan.

Suomen Vesitekniikan edustaja tuli Kaivoloiden ovelle ja he kertoivat katsoneensa rakennuksen olevan sen ikäinen, että he olisivat kiinnostuneita tekemään tarjousta.

“Mielestäni putkiremontti kannattaa ehdottomasti tehdä ennen kuin jotain tapahtuu. Remonttimme maksoi suunnilleen saman verran, kuin yhden vesivaurion kuivatus omakotitalossa.”

– Olimme vaimon kanssa puhuneet, että uusittaisiin pelkkä putkisto, mutta Suomen Vesitekniikan erinomainen myyntimies sai meidät innostumaan, ja lopulta päädyttiin tekemään täydelliset käyttövesi- ja lämpöverkkoremontit sekä uusimaan lämmönvaihdin, Assi kertoo.

Laadukasta työnjälkeä

Suomen Vesitekniikan työntekijät olivat ammattitaitoisia ja kaikki käytetyt tarvikkeet sekä laitteet uusia ja hyvälaatuisia.

– Pidin kovasti siitä, että kaverit olivat nuoria ja ketteriä. Täällä oli aika ahtaita ja vaikeita paikkoja, mutta kaikki tehtiin lopulta todella nätisti ja nopeasti. Remontti oli valmis kahdessa viikossa, vaikka aluksi oli puhe viidestä päivästä. Minua se ei kuitenkaan haitannut; mieluummin tehdään työt kunnolla kuin paikkaillaan jälkeenpäin. Kokonaisuus oli valmis sopivassa ajassa, Assi sanoo.

– Ennen töitä vähän jännitti, miten läpivientikanaali saadaan tehtyä niin hyvin, etteivät putket jäädy missään olosuhteissa. Ensimmäiset kovemmat pakkaset olivat viime viikolla ja hyvin kestivät. Huomasin myös, että kaikki työkalut olivat akkukäyttöisiä ja parhaasta päästä – ei tarvinnut vetää johtoja tai etsiä pistokkeita. Oli lisäksi hienoa, että mitään ei tarvinnut porata kahteen kertaan, vaan kaikki meni kerrasta oikein, hän jatkaa.

Poikkeuksellinen takuu

Remontti on vaikuttanut positiivisesti pariskunnan elämänlaatuun; lämmityksen tasaisuus on parantunut huomattavasti, eikä enää tarvitse pelätä vesivahinkoja. Suomen Vesitekniikka antaa työlleen kuuden vuoden asennustakuun ja 20 vuoden putkistotakuun.

– Kahdelta muulta tarjouksen antaneelta yritykseltä emme olisi saaneet minkäänlaista takuuta. Mielestäni putkiremontti kannattaa ehdottomasti tehdä ennen kuin jotain tapahtuu. Remonttimme maksoi suunnilleen saman verran, kuin yhden vesivaurion kuivatus omakotitalossa, Assi huomauttaa.

– Suomen Vesitekniikasta jäi nuorekas ja dynaaminen kuva. Jos jotain ongelmia löytyi, ratkaisut niihin löydettiin todella nopeasti. Uskaltaisin ehdottomasti suositella Suomen vesitekniikkaa nimenomaan tällaisen kokonaisurakan tekemiseen. Antaa vain heidän tehdä suunnittelusta lähtien kaiken, ja hyvä tulee, hän sanoo lopuksi.

Suomen Vesitekniikka Oy on täysin kotimainen käyttövesi-, lämpöverkko- ja lämmitysjärjestelmien riskikartoituksiin, suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut yritys. Tarjoamme avaimet käteen -palvelua omakotitalojen asukkaille, jotka arvostavat turvallista ja huoletonta asumista ja energian säästöä. Asiakkaamme haluavat pitää huolta kiinteistönsä arvosta sekä omasta ja läheistensä terveydesta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi