Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Ensiluokkaista palvelua Suomen Vesitekniikalta

Jorma Kautto asuu Jyväskylän Keljossa vuonna 1965 valmistuneessa omakotitalossa. Suomen Vesitekniikka uusi talon lämmönjohtoverkoston sekä teki viemärisukituksen. Työskentely oli ammattimaista, ja Jorma on lopputulokseen erittäin tyytyväinen.

Tarve töille syntyi iäkkään talon myötä. Vakuutukset eivät enää vastanneet esimerkiksi mahdollisten vesivahinkojen hintaa. Remontit olivat edulliset ja ne tehtiin nopeasti.

“Putket on vedetty siististi ja lopputulos miellyttää silmää”

– Palvelutarjontaa tutkittuani selvisi, että Suomen Vesitekniikan hinnoittelu oli edullista muihin tarjoajiin verrattuna. Olen nähnyt aiemmin vastaavia remontteja, ja työt kävivät niihin verrattuna erittäin ripeästi. Putkiremontti kesti suunnitteluineen kaksi päivää ja viemärisukitus kuivatuksineen kolme päivää, Jorma kertoo.

Siistiä jälkeä tasaisemmalla lämmityksellä

Lämpöpuolen remontin myötä lämmitys on tasaisempi, vaikka pattereita vähennettiin kolmella.

– Patterit uusittiin ja putket vedettiin lattianrajaan. Tasaisemman lämmön on huomannut selvästi. Putket on vedetty siististi ja lopputulos miellyttää silmää, Jorma toteaa.

Suomen Vesitekniikka järjesti paikalle kuivavessan, eivätkä remontit vaikuttaneet normaaliin asumiseen. Myös jäljet siivottiin tunnollisesti.

– Työmiehet siistivät jälkensä, eikä minkäänlaista ylimääräistä sotkua syntynyt. Jälkisiivouksessa joka paikka imuroitiin, ja minun piti vain laittaa tavarat paikoilleen, Jorma kertoo.

Suositukset myös muille

Erityistä kiitosta saavat laadukas ja ammattitaitoinen työnjälki sekä hyvä takuu.

– Lämmönjohtoverkoston töissä on kuuden vuoden takuu, kun normaalisti takuu on 2-3 vuotta. Suomen Vesitekniikasta jäi minulle erittäin hyvä kuva. Työskentely oli ensiluokkaista ja lopputulos erinomainen. Suosittelen ehdottomasti yrityksen palveluja kaikille, joilla on tarvetta vastaaville toimenpiteille, Jorma sanoo lopuksi.

Suomen Vesitekniikka Oy on täysin kotimainen käyttövesi-, lämpöverkko- ja lämmitysjärjestelmien riskikartoituksiin, suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut yritys. Tarjoamme avaimet käteen -palvelua omakotitalojen asukkaille, jotka arvostavat turvallista ja huoletonta asumista ja energian säästöä. Asiakkaamme haluavat pitää huolta kiinteistönsä arvosta sekä omasta ja läheistensä terveydesta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi