Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Markku Ylikauma: ”Lopputulos on siisti ja huoleton”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Markku Ylikauma ja hänen vaimonsa asuvat Oulussa noin 40 vuotta sitten valmistuneessa omakotitalossa. Suomen Vesitekniikka toteutti taloon käyttövesi- ja lämpöverkkoremontin. Remontti tehtiin alkuperäisen putkiston korkean iän vuoksi mahdollisia vuotoja ja vesivahinkoja ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä.

Markku Ylikauman ja hänen vaimonsa koti on yksikerroksinen tiilitalo. Talon koko putkisto oli ennen remonttia alkuperäinen. Talolla ja samalla myös putkistolla alkoi olla ikää jo noin 40 vuotta, ja se huolestutti Markkua.

– Remontti sai alkunsa putkien iän perusteella. Mitään oireita ei ollut, vaan tämä oli ennaltaehkäisevä toimenpide, Markku kertoo.

Sopiva hinta ja aikataulu ratkaisivat

Suomen Vesitekniikka tuli Markulle tutuksi Suomen Vesitekniikan edustajan tekemän yhteydenoton myötä. Edustaja tuli käymään pariskunnan kotona ja remontin toteutuksesta lähdettiin neuvottelemaan. Markku oli saanut vastaavia, samanlaista kokonaisuutta koskevia tarjouksia jo ennen Suomen Vesitekniikan tekemää tarjousta.

– Tiesin toisen vastaavaa urakkaa tarjoavan yrityksen hinnan ja mahdollisen aikataulun. Suomen Vesitekniikan hinta oli edullisempi. He pystyivät myös aloittamaan työt heti, sekä saamaan remontin valmiiksi viikossa, Markku kertoo.

”Lopputulos on siisti ja huoleton”

“Remontti sujui oikein jouhevasti. Kolme miestä täällä töitä teki ja pystyimme hyvin olemaan kotona.”

Sopimus käyttövesi- ja lämpöverkkoremontin toteutuksesta syntyi. Työt tehtiin sovitussa aikataulussa yhden viikon aikana. Remontin myötä uudet putket vedettiin kulkemaan pintavetona. Vanhat putket jäivät rakenteiden sisään piiloon. Lämpöverkkoremontin yhteydessä uusittiin myös patterit.

– Suunnittelu tehtiin huolellisesti. Lopputulos on siisti ja huoleton, Markku kuvailee.

Markku ja hänen vaimonsa asuivat normaalisti kotona koko remontin ajan. Vedet olivat poikki työpäivien aikana, eivätkä vesikatkot näin ollen haitanneet pariskunnan elämää.

– Remontti sujui oikein jouhevasti. Kolme miestä täällä töitä teki ja pystyimme hyvin olemaan kotona, Markku sanoo.

Tiukka aikataulu piti

“Tiukka aikataulu piti ja työn jälki on siistiä.”

Remontin valmistumisen jälkeen kaikki on lähtenyt Markun mukaan toimimaan niin kuin pitää. Suomen Vesitekniikan miehet siivosivat jälkensä asianmukaisesti. Remontti hälvensi pariskunnan huolta mahdollisesta vuodosta ja vesivahingosta. Myös asennukselle annettu viiden vuoden ja putkille annettu 20 vuoden takuu luo turvaa.

– Voin suositella Suomen Vesitekniikkaa, jos lompakko vain kestää. Tiukka aikataulu piti ja työn jälki on siistiä, Markku kiteyttää.

Suomen Vesitekniikka Oy on täysin kotimainen käyttövesi-, lämpöverkko- ja lämmitysjärjestelmien riskikartoituksiin, suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut yritys. Tarjoamme avaimet käteen -palvelua omakotitalojen asukkaille, jotka arvostavat turvallista ja huoletonta asumista ja energian säästöä. Asiakkaamme haluavat pitää huolta kiinteistönsä arvosta sekä omasta ja läheistensä terveydesta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi