Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Robert Johanson: ”Suomen Vesitekniikan nopeudelle ei voi muuta kuin nostaa hattua!”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Helsinkiläinen Robert Johanson ja hänen vaimonsa teettivät kolmekerroksiseen omakotitaloonsa uudet käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmät sekä patterit. Johanson yllättyi Suomen Vesitekniikan ripeästi toteuttaman remontin jouhevuudesta.

Robert Johanson asuu Helsingissä, vuonna 1980 rakennetussa noin 200-neliöisessä omakotitalossa vaimonsa kanssa. Vaikka suoranaisia ongelmia alkuperäisten putkien tai lämmitysjärjestelmän kanssa ei vielä ollutkaan, halusivat Johansonit varmistua järjestelmien toimivuudesta jatkossakin.

– Kun koko järjestelmä on piilossa, olisimme huomanneet viat vasta kun se olisi jo liian myöhäistä. Tärkeintä meille olikin saada uusi systeemi, johon voimme luottaa ja jossa on takuu, Johanson korostaa.

Johansonit saivat pari vuotta sitten tarjouksen toisesta firmasta, mutta he eivät mieltyneet firman toimintatapaan ja jättivät remonttisuunnitelmat silloin sikseen.

– Yritys käytännössä ainoastaan työnsi sopimuspaperit eteemme ja käskivät allekirjoittaa. Suomen Vesitekniikasta taas otettiin meihin suoraan yhteyttä, heidän edustajansa kävi tarkkaan putket läpi, selosti mitä tehtäisiin ja mitä muutokset pitäisivät sisällään. Hän ei tosiaan vain ojentanut tarjousta, Johanson naurahtaa.

”Hyvin suunniteltuina työt hoituvat nopeasti”

“He onnistuivat aikataulutuksessa erinomaisen hyvin.”

Kun remonttia syyskuussa pohdittiin Suomen Vesitekniikan edustajan kanssa, päädyttiin samalla uusimaan myös patterit ja koko lämmitysjärjestelmä. Taloon päätettiin ottaa ilma-vesilämpöpumppu.

Johansoneille oli myös tärkeää, että he pystyvät asumaan kodissaan remontin aikana. Aluksi asukkaat epäilivät Suomen Vesitekniikan lupausta hoitaa remontti viidessä päivässä.

– He onnistuivat aikataulutuksessa erinomaisen hyvin. Sitä oli vaikeaa uskoa ja olimmekin epäileväisiä, että homma hoituisi viidessä päivässä. Ei voi muuta kuin nostaa hattua, sillä meidän talossa kesti 5,5 päivää ja naapurissa asuvan veljeni talossa, joka on lähes identtinen talomme kanssa, 4,5 päivää.

Johanson uskoo ripeyden olleen hyvän pohjatyön ja suunnittelun ansiota.

– Kun kaikki on suunniteltu hyvin, työt hoituvat nopeasti. Työmiehillä oli kaikki tarvittava mukana eikä heidän tarvinnut lähteä hakemaan mitään kesken työpäivän. Pojat tekivät koko ajan töitä. He eivät myöskään kävelleet minnekään, vaan juoksivat. Ihmettelimme sitä huuli pyöreänä, Johanson naureskelee.

suomen_vesitekniikka_kokemuksia_johanson-12

Vaivaton remontti

“Todella upeaa toimintaa kaiken kaikkiaan.”

Johanson kertoo talon vesien olleen kokonaan poikki ainoastaan puolisen päivää ja työtä tehtiin vain kello 8 ja 16 välillä.

– Elämä kodissa oli remontin aikana helppoa. Aamulla ennen työmiesten tuloa pystyimme juomaan rauhassa aamukahvit ja illalla katsella töllötintä. He myös toivat pakkasilla lisäpattereita asuntoon, Johanson muistelee.

Erityisesti Suomen Vesitekniikan työmiehet saavat Johansonilta kiitosta.

– Todella upeaa toimintaa kaiken kaikkiaan. Nuoret kaverit ottivat välittömästi kengät pois, sanoivat käsipäivää ja rupesivat hommiin. He pitivät paikat siisteinä eikä mitään rojua jäänyt mihinkään.

Nyt Johansonien kodeissa on tasainen lämpö, joka on myös aiempaa miellyttävämpi.

– Nyt jokaisessa kerroksessa on 22 astetta, kun aiemmin se vaihteli asteen tai pari. Kaikki patterit vaihdettiin ja uudet ovat tuplasti tehokkaammat kuin vanhat. Jos järjestelmä toimii näin jatkossakin, Suomen Vesitekniikka saa minulta täydet 10 pistettä.

Suomen Vesitekniikka Oy on täysin kotimainen käyttövesi-, lämpöverkko- ja lämmitysjärjestelmien riskikartoituksiin, suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut yritys. Tarjoamme avaimet käteen -palvelua omakotitalojen asukkaille, jotka arvostavat turvallista ja huoletonta asumista ja energian säästöä. Asiakkaamme haluavat pitää huolta kiinteistönsä arvosta sekä omasta ja läheistensä terveydesta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi