Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Keijo Heino: “Olen valmis suosittelemaan tätä remonttia muillekin!”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Anneli ja Keijo Heino viettävät eläkepäiviään Vantaan Ylästössä. Aika kuluu erilaisten harrastusten ja yhdistystoiminnan parissa. Yhdistystoiminnan kautta pariskunta tutustui myös Suomen Vesitekniikkaan, joka päivitti Heinojen talon käyttövesiputket nykyaikaan. Työuransa aikana paljon putkirikkoja nähnyt Keijo suosittelee vastaavaa remonttia muillekin.

Heinot rakensivat omakotitalonsa Vantaan Ylästöön vuonna 1985. He ovat seuranneet alueen kehittymistä ja kasvua siitä saakka. Keijo toimii Vantaan Omakotiyhdistysten Keskusjärjestöön, VOK:n, kuuluvan Ylästön kotiseutuyhdistyksen puheenjohtajana, joten omakoti- ja pientalojen saneerausasiat ovat hänelle tuttuja puheenaiheita.

“Monella täällä on saneerausasiat vasta ihan alussa. Sen takia on helppo suositella ottamaan tarjous ja ryhtymään toimeen.”

– Tässä rakennettiin Ylästöä reilu 30 vuotta sitten, ja ollaan nyt yhdistyksessäkin kiinnostuttu juuri näistä saneerausasioista. Tänä päivänä kytee paljon tällaisia “aikapommeja” putkistopuolella, Keijo kertoo.

– Siihen aikaan, kun me rakennettiin, sai kupariputket vetää lattian alle. Työelämässäni olen nähnyt niin paljon kupariputkien piilovuotoja, että päätin päivittää tämän yli 30 vuotta vanhan putkiston nykyaikaan.

“Tämän ikäluokan taloissa putkisaneeraukset ovat vasta alussa”

Vantaalla on paljon saman ikäisiä taloja, jotka vaativat kunnostusta eri osa-alueille. Tätä tarvetta silmällä pitäen VOK järjesti tilaisuuden, jossa yhtenä puhujana oli Suomen Vesitekniikka.

– Näillä menetelmillä tehdyt, 1980-luvulla valmistuneet talot alkavat olla kaikki putkien kannalta samassa pisteessä. Monella täällä on saneerausasiat vasta ihan alussa. Sen takia on helppo suositella ottamaan tarjous ja ryhtymään toimeen, Keijo kertoo.

– VOK:n tilaisuuden jälkeen kutsuin Vesitekniikan käymään meillä, ja me tartuimme välittömästi kiinni tarjoukseen! Hinta oli kerrasta kohdallaan, ja tuote vakuutti, Keijo sanoo.

– Minuun iski myös se, että he käyttävät suomalaista Uponorin putkea, Anneli lisää.

“Pojat tulivat aamulla ja sanoivat illalla näkemiin!”

Kun remonttiin ryhdyttiin, se sujui Heinojen mukaan ripeästi. Vesitekniikan asentajat tulivat aamulla taloon ja hoitivat remontin alusta loppuun saakka yhden päivän aikana. Pian asennuksen jälkeen myös Annelin ennakkoluulot putkien ulkonäöstä karisivat pois.

– He tulivat aamulla kahdeksalta, ja käytiin siinä heti porukalla läpi, mistä putket kannattaisi vetää. He tekivät asennukset ja siivosivat omat jälkensä. Todella positiivinen kuva jäi, Keijo kertoo.

– Minulla oli ennakkokauhistuksia putkien ulkonäöstä. Menetin melkein yöuneni, kun ajattelin, miltä putket tulisivat näyttämään. Nyt, kun pojat laittoivat ne, en enää seuraavana päivänä edes huomannut niitä. Tosi nopeasti niihin silmä tottui, Anneli sanoo iloisena.

Remontin myötä vakuutusmaksut putosivat

Heinot ovat tyytyväisiä Suomen Vesitekniikan kanssa toteutettuun remonttiin. Uudet Uponorin komposiittiputket ovat pitkäikäiset, ja mahdolliset vuodot on helppo huomata suoraan putkien pinnasta. Keijo yllättyi iloisesti myös vakuutusyhtiön suhtautumisesta remonttiin.

– Tämä materiaali, josta putket on tehty, luo aika vahvan näkemyksen niiden kestävyydestä. Se on turvallinen tuote ostaa, ja mahdolliset vuodot päästään nyt näkemään helposti, eikä vahinko pääse muhimaan rakenteissa.

– Tämä oli myös erittäin tehokas konsti saada kotivakuutusta pienemmäksi, Keijo huomauttaa.

Niin Vantaalla kuin muuallakin Suomessa on paljon taloja, joiden putket kaipaisivat nykyaikaistamista ennen vahingon sattumista. Omasta puolestaan Keijo on valmis suosittelemaan vastaavaa remonttia ja Suomen Vesitekniikan palveluita muillekin.

– Jos joku epäilee ratkaisua, tuotetta tai laatua, voi ihan huoletta soittaa ovikelloa ja tulla katsomaan ja keskustelemaan asiasta! Olen valmis suosittelemaan tätä muillekin.

Suomen Vesitekniikka Oy on täysin kotimainen käyttövesi-, lämpöverkko- ja lämmitysjärjestelmien riskikartoituksiin, suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut yritys. Tarjoamme avaimet käteen -palvelua omakotitalojen asukkaille, jotka arvostavat turvallista ja huoletonta asumista ja energian säästöä. Asiakkaamme haluavat pitää huolta kiinteistönsä arvosta sekä omasta ja läheistensä terveydesta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi