Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Kuuselat: “Saimme mielenrauhan”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Anna-Maija ja Markus Kuusela asuvat Raumalla talossa, joka rakennettiin vuonna 1969. Suomen Vesitekniikka teki Kuuseloiden kodin alkuperäiseen käyttövesi- ja lämpöverkkoon remontin, jossa kaikki vanhat putket ja patterit vaihdettiin. Pelätty putkiremontti oli pariskunnalle positiivinen kokemus, ja työnjälki ilahduttaa edelleen, vaikka remontista on jo aikaa.

Kuuselat ovat asuneet pian 30 vuotta kodissaan Rauman Uotilan kaupunginosassa. Käyttövesi- ja lämpöverkkoremontti tuli ajankohtaiseksi, kun talon alkuperäisputkistojen kunto alkoi hiljalleen mietityttää Kuuseloita.

– Julkisuudessa putkiremonteista puhutaan aika paljon, ja mekin olimme jo vähän keskustelleet aiheesta. Sitten Suomen Vesitekniikalta tuli yhteydenotto, jossa he tarjosivat meille tapaamista. Pyysimme heidät käymään, Markus muistelee.

“Meille tuli sellainen tunne, että ne pojat kyllä osaavat hommansa. Istuimme pöydän ääressä pitkään, ja keskustelu teki minuun vaikutuksen.”

Huolellinen työ ja toimiva viestintä

Tapaamisessa remontin eri vaiheet käytiin huolellisesti läpi, ja Kuuselat vakuuttuivat yrityksen ammattitaidosta.

– Meille tuli sellainen tunne, että ne pojat kyllä osaavat hommansa. Istuimme pöydän ääressä pitkään, ja keskustelu teki minuun vaikutuksen. Pikkuisen minua aluksi askarrutti, että pitääköhän nämä lupaukset ihan loppuun asti paikkansa. Yllättävää kyllä, kaikki meni hyvin, vaikka osa lupauksista tuntuikin uskomattomilta. Pojat tekivät hyvää työtä, Markus kehuu.

Anna-Maija hämmästelee remontin toteutuksen nopeutta. Itse asennustyö kesti viitisen päivää.

– Melkein heti, kun sopimus oli tehty, pihaan ilmestyi iso putki.  Itse remontti alkoi viikolla 10, ja edellisellä viikolla kaivinkone kävi kaivamassa pihalla. Parissa tunnissa piha oli kaivettu ja peitelty.

Kuuseloiden talossa oli ennestään 22 patteria, ja tilalle tuli 23 uutta patteria. Kodin uudet putket kulkevat suurimmalta osin piilossa kaapistojen takana.

– Poikien työskentely oli hämmästyttävää. Asentajat olivat nuoria miehiä, joilla on oikea asenne työntekoon. Heistä huomasi, että he ovat ammattilaisia, sillä kaikki tuntui olevan heille selvää. He näkivät vaivaa ja suunnittelivat remontin erinomaisesti, Markus kiittelee.

Asiakaslähtöisyys yrityksen ytimessä

Anna-Maija ja Markus toteavat, että perheen joustava asenne ja toimiva viestintä yrityksen kanssa takaavat onnistuneen putkiremontin.

– Asentajilla on tärkeä rooli, mutta myös talossa olevan perheen pitää yhdessä valmistautua projektiin. Pitää pystyä kommunikoimaan ja esittämään toivomuksia, silloin kaikki menee hyvin. Tämä yritys toimi erinomaisesti myös siinä mielessä, Markus kiittelee.

– Sieltä tuli tarkat ajat, milloin he tulevat tekemään töitä. Aikataulut pitivät täydellisesti paikkansa. Jos suunnitelmiin tuli muutoksia, meille ilmoitettiin heti tekstarilla tai soitolla, Anna-Maija kertoo.

Kuuselat kertovat, ettei remontti juurikaan vaikuttanut asumiseen. Lämpö oli muutaman päivän ajan poissa, mutta asentajat toivat taloon korvaavia lämmittimiä.

– Toiminta oli niin nopeaa! Asentajat ottivat patterit pois, ne vietiin kaatopaikalle, ja uudet patterit laitettiin paikoilleen täydellisen suoraan! Kaikki meni niin hienosti, Anna-Maija riemuitsee.

– Bisnesidea teki meihin vaikutuksen, sillä toiminta on hyvin asiakaslähtöistä. Nuoret miehet ovat paneutuneita ideaan, ja heistä huomasi, että he viihtyvät työssään. Harvoin tapaa näin yhtenäistä ja asiantuntevaa porukkaa, Markus sanoo.

Pelätty putkiremontti, positiivinen kokemus

Putkiremontti tulee jossakin vaiheessa tutuksi miltei jokaiselle. Usein remonttiin liittyy negatiivisia mielikuvia.

– Minua hermostutti se, että joudummeko me muuttamaan moneksi kuukaudeksi pois, ja miten elämä järjestyy, Anna-Maija muistelee.

– Putkiremontti on kummajainen, ja omasta kokemuksestani väitän, että siitä tulee mieleen enemmän negatiivispainotteisia asioita. Meille oli siis todella yllätys, että jokin näin pelätty asia voisi onnistua näin hyvin. Kun puhuttiin pintavedoista, mietin, että mitähän siitä tulee. Lopputulos on paljon parempi kuin mitä odotettiin, Markus hämmästelee.

Kuuselat hyötyivät remontista monin tavoin. Putkista tuleva juomavesi näyttää ja maistuu nyt paremmalta kuin ennen, talon arvo nousi, ja mieli on tyyni putkirikkoja ajatellen.

– Saimme mielenrauhan. Kun putkisto on vanha, se voi minä päivänä tahansa rikkoutua. Kokonaisvaltaisesti tämä oli kannattava teko ja investointi, Markus sanoo.

Putkiremontista on jo kulunut aikaa, mutta Kuuselat ovat edelleen tyytyväisiä remonttiin.

– Kokemukset ovat niin positiivisia, että tätä voi suositella kelle tahansa, Anna-Maija ja Markus hymyilevät.

Suomen Vesitekniikka Oy on täysin kotimainen käyttövesi-, lämpöverkko- ja lämmitysjärjestelmien riskikartoituksiin, suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut yritys. Tarjoamme avaimet käteen -palvelua omakotitalojen asukkaille, jotka arvostavat turvallista ja huoletonta asumista ja energian säästöä. Asiakkaamme haluavat pitää huolta kiinteistönsä arvosta sekä omasta ja läheistensä terveydesta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi