Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Martti Suihkola: “Tätä ei tarvitse harmitella – hyvä homma, kun tuli tehtyä!”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Martti ja Saara Suihkolan 1970-luvun lopulla valmistuneen omakotitalon käyttövesiputket uusittiin Suomen Vesitekniikan toimesta. Remontin myötä pelko vesivahingoista ei vaivaa Suihkoloiden mieltä.

“Onhan näillä niin paljon vuosia näillä putkilla, että sitähän siinä mietittiin. Kun ne on tuolla lattian alla, niin ne on aina vaarallisessa paikassa.” Näin kuvaa Martti Suihkola keskeisiä syitä remonttiin ryhtymiselle. Alkuperäinen putkisto oli uusimisen tarpeessa, joten sopivan kumppanin löytyessä remontti päätettiin tehdä.

Suomen Vesitekniikka ei ollut Vantaalla asuville Suihkoloille aiemmin tuttu. Ensituntuma yritykseen saatiin Mikko Kivirannan tullessa tapaamaan heitä. Käyttövesiremontista käytiin keskustelua ja pian päästiinkin suunnittelun kimppuun. Remontin suunnittelun Suihkolat aloittivat Mikon kanssa ja lopullinen suunnitelma tehtiin asentajien toimesta.

– Oltiin vähän ennakkoon mietitty, että miten tämä kannattaisi tehdä. Sitten tuli nämä tekijät, ja heidän nokkamies oli aika pätevä kaveri. Sehän niitä suunnitteli, että miten vedetään putket. Se kävi nopeasti ja alkoivat saman tien hommiin!

“Se sujui täydellisesti. Uudet putket tehtiin pintavetona. Vanhoista putkista puhallettiin vedet pois ja jätettiin lattian alle.”

“Se sujui täydellisesti”

Taloja itse alusta loppuun 55 vuotta urakoinut Martti arvostaa laatua ja hyvää työn jälkeä. Suihkolat ovat tyytyväisiä tehtyyn työhön ja tekijöiden ammattitaitoon.

– Se sujui täydellisesti. Uudet putket tehtiin pintavetona. Vanhoista putkista puhallettiin vedet pois ja jätettiin lattian alle, Martti kertoo.

– Se oli hyvä mies se nokkamies siinä, joka johti sitä hommaa. Kaksi kaveria oli matkassa. Tekivät hyvän työn!

Suihkoloiden suuren, pinta-alaltaan 190m2:n omakotitalon käyttövesiremontti eteni luvatussa aikataulussa ja valmistui kolmen päivän kuluessa: “Eihän siinä montaa päivää mennyt. Kolme päivää korkeintaan, eivätkä he tehneet edes ylipitkiä päiviä.”

Tyytyväisiä Martti ja Saara ovat myös siihen, ettei remontti aiheuttanut heille ylimääräistä vaivaa, eikä remontin lopuksi tarvinnut tehdä suurta loppusiivousta.

– Remontti ei haitannut asumista mitenkään. Työmiehet tekivät perussiivouksen itse ja ottivat roskat pois, Martti kiittelee.

“Putket eivät häiritse yhtään!”

Vaikka putkisto kulkeekin nykyisin näkösällä, se ei Marttia ja Saaraa häiritse. Martti kehuukin nykyaikaisten komposiittiputkien ulkoasua, sekä hyvin tehtyä suunnittelua, joka varmistaa putkien järkevän kulkureitin.

– Nämä ovat niin hyvin tehty, mitkä ovat näkösällä, että ne eivät häiritse yhtään! Hyvin siroja putkia, ei niistä huomaa mitään, Martti kehuu.

Uudet putket paitsi näyttävät hyvältä, ovat myös turvalliset tulevaisuutta ajatellen. Jos vuoto sattuu, se on helppo huomata ja laittaa kuntoon. Uusilla putkilla on myös asianmukainen takuu.

– Sehän siinä on parasta, että enää ei ole sellaisia paineita. Enää ei tarvitse pelätä, että putkien kanssa tulee ongelmaa. Lattian alta vahinkoja olisi ollut vaikeampi huomata.

Suihkolat ovat valmiita suosittelemaan Suomen Vesitekniikan palveluita, ja erityiskiitosta heiltä saa Suomen Vesitekniikan asennuspalvelu.

– Kyllä suosittelen ja nimenomaan asennuspalvelun laatua haluan suositella lämpimästi, Martti toteaa lopuksi.

Suomen Vesitekniikka Oy on täysin kotimainen käyttövesi-, lämpöverkko- ja lämmitysjärjestelmien riskikartoituksiin, suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut yritys. Tarjoamme avaimet käteen -palvelua omakotitalojen asukkaille, jotka arvostavat turvallista ja huoletonta asumista ja energian säästöä. Asiakkaamme haluavat pitää huolta kiinteistönsä arvosta sekä omasta ja läheistensä terveydesta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi