Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Pentti Kivinen: ”Luottamus yritykseen kasvoi koko projektin ajan”

Pentti Kivinen perheineen on asunut Helsingin Marjaniemessä sijaitsevassa paritalossa jo 70-luvulta lähtien. Kodin alkuperäisessä putkistossa havaittiin vuoto noin vuosi sitten. Suomen Vesitekniikka tarjosi Kivisille putkiston kuntokartoituksen. Yrityksen toiminta vakuutti Pentin, sillä kaikki asiakaslupaukset täyttyivät.

– Aikoinaan löysimme tämän ison tontin Marjaniemestä ja aloimme rakentaa. Nyt tässä paritalossa on asuttu 43 vuotta hyvässä sovussa naapurin kanssa. Asunto on suuri, mutta pysymme tässä, vaikka meitä on enää vain kaksi täällä asumassa. Toisinaan yhdeksän lastenlastamme tulevat käymään. Silloin tilaa tarvitaan, Pentti kertoo.

Kivisten kotona tehtiin vastikään käyttövesi- ja lämpöverkkoremontti. Talon vanha putkisto ja patterit olivat alkuperäistä 70-luvun kalustoa. Noin vuosi sitten betonin sisällä olevassa putkistossa havaittiin vuoto, jonka paikantamisessa oli iso työ.

suomen_vesitekniikka_kokemuksia3

”Suomen Vesitekniikka löysi meidät”

“Suomen Vesitekniikka pystyi uskottavasti muutamalla virkkeellä kertomaan asiansa ja vakuuttamaan minut siitä, että kartoitus kannattaa ottaa.”

Pian vuotovahingon jälkeen Pentti sai puhelun Suomen Vesitekniikalta, joka tarjosi käyttövesi- ja lämpöverkkokartoitusta.

– Yhteydenotto on kriittinen kohta kaupanteossa. Suomen Vesitekniikka pystyi uskottavasti muutamalla virkkeellä kertomaan asiansa ja vakuuttamaan minut siitä, että kartoitus kannattaa ottaa. Meille se oli myös aiemman vesivahingon myötä luonteva päätös, vaikkemme olleet siinä vaiheessa tehneet päätöstä isoon putkiremonttiin ryhtymisestä. Suomen Vesitekniikka löysi meidät, emmekä me heitä, Pentti kiteyttää.

Pentti kertoo tuntevansa yritysmaailmaa hyvin, mutta Suomen Vesitekniikka ei ollut hänelle ennestään tuttu yritys. Ennen yhteistyöhön ryhtymistä Pentti otti selvää yrityksestä, sen luotettavuudesta ja asiakkaiden tyytyväisyydestä.

– Käytimme paljon aikaa varmistaaksemme, tulevatko heidän antamansa asiakaslupaukset pidettyä. Luottamus yritykseen kasvoi koko projektin ajan. Sopimusneuvotteluiden jälkeen meidän oli helppo luottaa siihen, että luvattu pidetään. Suomen Vesitekniikan työntekijät olivat avoimia, asiantuntevia ja rehdintuntuisia. Jälkeenpäin voi myös sanoa, että he ovat rehtejä, Pentti tiivistää.

suomen_vesitekniikka_kokemuksia1

Paritalon molemmat asunnot remontoitiin

Kivisten remontti aiheutti jonkin verran äänihaittaa, mutta toisaalta pölyongelmia ei ilmennyt. Asentajia Pentti kuvailee ammattitaitoisiksi ja huomaavaisiksi. Kivisten naapurissa asuu tuttu rouva, jonka asuntoon tehtiin vastaava remontti Kivisten työn yhteydessä. Yhteistyö remontin kaikkien osapuolten välillä on sujunut hyvin.

– Me olemme aina olleet hyvässä sovussa. Kun me päädyimme tekemään tämän remontin, myös naapurin oli huomattavasti helpompi lähteä mukaan projektin. Paritaloissa remontti on järkevää tehdä samaan aikaan, Pentti muistuttaa.

Remontin yhteydessä paritalon puolikkaiden lämmitysjärjestelmät erotettiin toisistaan. Muutoksen myötä Kivisten käyttövesijärjestelmän teho on parantanut, ja putkista virtaa kuumempaa vettä.

suomen_vesitekniikka_kokemuksia2

Työ valmistui viidessä päivässä

“Oli yllättävää, että he toivoivat meidän asuvan täällä remontin ajan. Työ alkoi maanantaina ja päättyi perjantaina. He pitivät lupauksensa”

Suomen Vesitekniikan auto seisoo paritalon toisen asunnon päädyssä. Peremmällä pihamaa näyttää jo siistityltä, ja portaiden pielessä palaa kynttilä. Sisälle astuessa on vaikea uskoa, että Kivisten kodissa on vastikään tehty iso käyttövesi- ja lämpöverkkoremontti.

– Minulla oli ennakkoluuloja tätä projektia kohtaan. Ajattelin, että putkiremontti kestää kuukausia. Suomen Vesitekniikka lupasi, että se valmistuisi viidessä päivässä. Oli yllättävää, että he toivoivat meidän asuvan täällä remontin ajan. Työ alkoi maanantaina ja päättyi perjantaina. He pitivät lupauksensa, Pentti hämmästelee.

Pintavedot epäilyttivät Kivisiä aluksi. Lopputulos näyttää kuitenkin tyylikkäältä ja siistiltä, eikä asunnon yleisilme ole muuttunut. Patterit ja osa vedoista kulkevat koteloinnin alla.

– Remontti pintavedoilla onnistuu tehokkaasti ja nopeasti. Hinta oli markkinahinta ja remonttiaika lyhyt, eikä lisätöitä tai budjetin ylityksiä tullut. Lopputulos vastaa odotuksiamme, ehkä vähän ylittääkin ne, Pentti kiittelee.

Suomen Vesitekniikka Oy on täysin kotimainen käyttövesi-, lämpöverkko- ja lämmitysjärjestelmien riskikartoituksiin, suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut yritys. Tarjoamme avaimet käteen -palvelua omakotitalojen asukkaille, jotka arvostavat turvallista ja huoletonta asumista ja energian säästöä. Asiakkaamme haluavat pitää huolta kiinteistönsä arvosta sekä omasta ja läheistensä terveydesta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi